![]() |
|
| |||
| |||
| Hey forumers! Bugün ne zaman üstünde benim laptop, o artık benim copy paste şey izin vermedi döndü. Her iki yöntem denedim: - Sonra vurgulamak CTRL + C, CTRL + V - Ve sağ klik vurgulamak sonra da Kopyala ---> Yapıştır. O bana tarayıcılar (IE7 ve Safari XP için yapıştırma şey kopya), ne de bana Not Defteri veya başka uygulamalardan yapıştırın şeyler kopya izin verir izin vermez. Herkes önce bu oldu mu? Evet ise, nasıl bunu çözmek mi? PS I XP Pro SP2 bitiyor. Edit: Sadece benim Numpad ya (Alt + çalışmıyor figured out x), ve evet .. Ben Numlock denedim. 2 Düzenle: Nvm hakkında ilk XP için henüz alt anahtarları desteklemiyorsa Safari düzenleyin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taşındı kadar Windows İşletim Sistemleri forum.
| |||
| |||
| Evet, ama bir program "VIP Gizlilik" değil çok uzun zaman önce denilen yüklü zaman da VIP Gizlilik sahip farklı bir kullanıcı hesabı yüklü yapıştırmak kopyalamayı denedim, herhangi bir sorun olmadan yapıştırın kopyası olabilir. |
|
| |||
| |||
| Eğer o kadar temizler görmek çalıştırmadan bilgisayarı yeniden başlatın orada VIP devre dışı bırakmak için bir yol sonra mı? Bir keresinde bir fare veya klavye ve birkaç gün sonra benim sağ tıklatın fonksiyonları program yüzünden kayıp ile ilgisi yoktu bir program yüklü. |
|
| |||
| |||
| Evet, sadece Windows önyükleme "Başlangıç" ve bunu tüm önümüzdeki yeniden de açılmıyorsa işaretini kaldırın olabilir. Bu çok, ama benim copy paste işlevini hala bir şekilde devre dışı denedim. |
![]() |
|
| Bookmarks |