![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Forumers Гей! Сьогодні, коли я включив свій ноутбук, він не буде нехай моя копія пасти нічого більше. Я пробував обидва методи: - Підкреслити то Ctrl + C, Ctrl + V. - Підкреслити, клацніть правою кнопкою миші, а потім зробити Копіювати ---> Вставити. Вона не дає мені копії пасти нічого з мого браузера (IE7 і Safari для XP), не буде Дозвольте мені копії пасти речі з блокнота чи іншої програми. Має хто-небудь раніше? Якщо так, то як же ви її вирішити? PS Я бігу на XP Pro SP2. Зміна: Просто зрозумів, що мої Numpad НЕ працює, або (Alt + X), і нехай .. Я спробував NumLock. 2nd Edit: NVM про перші правити, Safari для XP просто не підтримує Alt ключами ще. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перенесено до Операційні системи Windows форуму.
| |||
| |||
| Так, я встановив програму під назвою "VIP" Конфіденційність "не так давно, але коли я спробував скопіювати пасту на інший обліковий запис користувача, який також має VIP конфіденційності встановлено, я міг копіювати вставити без будь-яких проблем. |
|
| |||
| |||
| Чи є спосіб відключити VIP і перезавантажте комп'ютер працює без неї, щоб побачити, якщо воно прояснює? Одного разу я встановив програму, яка не має нічого зробити за допомогою миші або клавіатури, і через кілька днів я втратив правою кнопкою миші функції у зв'язку з програмою. |
|
| |||
| |||
| Так, ви можете просто зніміть прапорець "запускається під час завантаження Windows" і воно не буде включатися на всіх при наступній перезавантаження. Я намагався це теж, але моя копія пасти функція не відключена в деякому роді. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Word 2007 вирізання та вставки | munleyj | Office Suites & Застосування | 0 | 14 жовтня 2009 16:51 |
| Копія на DVD | dhawalmkt | Мультимедіа & кодеки | 4 | 14 жовтня 2008 08:06 |
| Копія композиції компакт-диска на моєму комп'ютері? | pete21 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 2 серпня 2008 14:43 |
| Необхідність DVD копії програмного забезпечення! | Brunis | Мультимедіа & кодеки | 4 | 15 лютого 2008 22:11 |
| Бази даних MS Works. Проблема вставляти текст у полі ... | anotherbob | Office Suites & Застосування | 3 | 19 грудня 2007 00:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |