менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Копія вставки проблем.

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 жовтня 2007, 06:26
Член групи

Default Копія вставки проблем.

Forumers Гей! Сьогодні, коли я включив свій ноутбук, він не буде нехай моя копія пасти нічого більше. Я пробував обидва методи:
- Підкреслити то Ctrl + C, Ctrl + V.
- Підкреслити, клацніть правою кнопкою миші, а потім зробити Копіювати ---> Вставити.

Вона не дає мені копії пасти нічого з мого браузера (IE7 і Safari для XP), не буде Дозвольте мені копії пасти речі з блокнота чи іншої програми.
Має хто-небудь раніше? Якщо так, то як же ви її вирішити?

PS Я бігу на XP Pro SP2.

Зміна: Просто зрозумів, що мої Numpad НЕ працює, або (Alt + X), і нехай .. Я спробував NumLock.
2nd Edit: NVM про перші правити, Safari для XP просто не підтримує Alt ключами ще.
Old 17 жовтня 2007, 06:37
Адміністратор групи

Перенесено до Операційні системи Windows форуму.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 17 жовтня 2007, 07:24
Модератор групи

Ви завантажили які-небудь програмного забезпечення останнім часом.

У цьому випадку спробуйте видалити його. Чи, може бути, за останні кілька речей.

Також запустити CCleaner

Old 17 жовтня 2007, 08:13
Член групи

Так, я встановив програму під назвою "VIP" Конфіденційність "не так давно, але коли я спробував скопіювати пасту на інший обліковий запис користувача, який також має VIP конфіденційності встановлено, я міг копіювати вставити без будь-яких проблем.
Old 17 жовтня 2007, 08:32
Модератор групи

Чи є спосіб відключити VIP і перезавантажте комп'ютер працює без неї, щоб побачити, якщо воно прояснює?

Одного разу я встановив програму, яка не має нічого зробити за допомогою миші або клавіатури, і через кілька днів я втратив правою кнопкою миші функції у зв'язку з програмою.

Old 17 жовтня 2007, 08:51
Член групи

Так, ви можете просто зніміть прапорець "запускається під час завантаження Windows" і воно не буде включатися на всіх при наступній перезавантаження. Я намагався це теж, але моя копія пасти функція не відключена в деякому роді.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Word 2007 вирізання та вставки munleyj Office Suites & Застосування 0 14 жовтня 2009 16:51
Копія на DVD dhawalmkt Мультимедіа & кодеки 4 14 жовтня 2008 08:06
Копія композиції компакт-диска на моєму комп'ютері? pete21 Мультимедіа & кодеки 4 2 серпня 2008 14:43
Необхідність DVD копії програмного забезпечення! Brunis Мультимедіа & кодеки 4 15 лютого 2008 22:11
Бази даних MS Works. Проблема вставляти текст у полі ... anotherbob Office Suites & Застосування 3 19 грудня 2007 00:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.