![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Ей, Айв наскоро издигна i7 машина, всички нови части. Не overclocking какво толкова векове. Вероятно драйвери или i7 свързани както i7 isn't, че добре се поддържат и извършват различни елементи, които изискват от своите собствени водачи. Както и да е, Айв attatched пощенски, има всички minidump файлове и някои от по-новите сини екрана Infos че ли веднъж, след като начално назад във Vista. Изглед веднъж предложи той да бъде моя дънната шофьори, но тя предлага линк към по-стари драйвери за моята борда затова остана с тези на CD. Той също така предложи ъпгрейд на BIOS, която didn't помогне. Също така memtest86 v3.5 doesn't изглежда да се изпълнява. Просто замръзва (вляво за един час и все още didn't дори показва 0% при "тестване"), но които биха могли да се i7 отново.
Хардуер: Mobo: гигабайт GA-EX58-UD5 Процесор: Intel Core i7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB Рам: (3x2GB) Г. умения DDR3 NQ PC3-10666 PSU: Lian Ли Тиха сили 850W HDD: WD 1TB Черен хайвер DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light книжникът) Други, които са били добавени след 1-ви BSOD или arent свърже с нищо, но PSU: Vantec Nexus Фен и леко контролер (феновете arent свързан) 750 GB SEAGATE Мисля Vantec четец на карти 58-в-1 Възможни шофьори: Light книжникът Razer Lycosa Клавиатура Razer Diamondback 3G GeForce Както и да е, аз просто имаме BSOD отново и тя се случи няколко минути след IIS услуги счупи (което се случва през цялото време на двата компютъра и другите си) и изглежда, да се случи след няколко минути, преди много BSOD (гледаш моя случай зрителя), но това не е причината, тъй като първоначално се започна преди инсталиран IIS! Забележка: Освен Да осъзнаят Vista 32bit не може да използва всички 6GB ми овен, i7 използването 3 слотове. Бях планирал да използва 64 битов, но аз couldnt намерите на диска: въздишка: То трябва да се причинява проблеми трябва ли? Ако doesn't използвате допълнителен 2GB тя shouldn't адрес него. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако това не е нещо като памет, напрежение, единственият изстрел, който ще има на това е да преформатирате системата, преинсталиране, и инсталирате драйвери един по един път за отстраняване на които една е проблем.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|