![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Ive nedávno vybudoval I7 stroje, nové díly. Ne přetaktování co-to-vůbec. Pravděpodobně řidiče nebo I7 související jako I7 isnt že dobře podporována a mám různé položky, které vyžadují své vlastní ovladače. Mimochodem, Ive attatched na zip, má všechny Minidump obrázků a některé z novějších modré obrazovce informace, že jakmile se dostanete zpět do boot Vista. Vista kdysi navrhoval, aby se mé desce řidiče, ale nabízí odkaz na starší ovladače pro moji desky, tak jsem přilepená na ty na CD. Zároveň navrhl bios upgrade které didnt help. I memtest86 v3.5 doesnt Zdá se, že běží. Prostě zamrzne (vlevo za hodinu a ještě didnt i displej 0% za "vyšetření"), ale to by mohl být znovu I7. Hardware: Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5 CPU: Intel Core I7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1 GB Ram: (3x2GB) DDR3 G. Zručnost NQ PC3-10666 PSU: Lian Li Tichá síla 850W HDD: WD Kaviár Black 1TB DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light SCRIBE) Ostatní, které byly přidány po 1. BSOD nebo arent připojit k ničemu, ale PSU: Vantec Nexus Fan a Light řadič (ventilátory arent připojen) 750 GB Seagate I think Vantec Čtečka karet 58-in-1 Možné ovladače: Světelná SCRIBE Razer Lycosa Klávesnice Razer chřestýš diamantový 3G GeForce Mimochodem, právě jsem dostal BSOD a zase se to stalo pár minut poté, co rozbil služby IIS (což se děje vždy na obou tento počítač a my ostatní) a zdá se, že se stalo pár minut před BSOD hodně (v mém případě hledá diváků), ale to není prvotní příčinou, protože jsem začal před nainstalován IIS! Poznámka: Také ano, chci realizovat Vista 32bit nelze použít všechny mé 6gb ram, I7 použití 3 sloty. JSEM plánování pomocí 64 bitů, ale já couldnt najít disk: povzdech: Mělo by být příčinou problémů by to? Pokud je doesnt použít extra 2GB je shouldn't řešit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud to není něco jako paměť napětí, jediný výstřel vy budete mít v tomto je přeformátujete systém přeinstalovat a nainstalovat ovladače jeden po druhém k řešení potíží, která z nich je právě ten problém.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|