![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, IVe i7 πρόσφατα κατασκεύασε ένα μηχάνημα, όλα τα νέα τμήματα. Δεν overclocking τι-ναι-ποτέ. Μάλλον οι οδηγοί ή i7 σχετίζονται ως i7 isn't που υποστηρίζεται καλά και έχω διάφορες θέσεις που απαιτούν το δικό τους οδηγούς. Τέλος πάντων, IVe attatched τον ταχυδρομικό, έχει όλα τα minidump αρχεία και ορισμένες από τις πιο πρόσφατες μπλε οθόνη infos ότι έχετε μόλις εκκίνησης πίσω στο Vista. Vista μόλις πρότεινε να μου μητρική πλακέτα οδηγούς αλλά προσφέρει μια σύνδεση με τους οδηγούς για τα μεγάλα μου συμβούλιο προκειμένου να κολλήσει με αυτά του CD. Επίσης, πρότεινε μια αναβάθμιση του BIOS που didn't βοηθήσει. Επίσης memtest86 v3.5 doesn't φαίνεται να τρέχει. Απλά παγώνει (αριστερά για μια ώρα και ακόμη didn't απεικόνιση ακόμη και 0% στο πλαίσιο "δοκιμή"), αλλά ότι θα μπορούσε να είναι και πάλι i7. Hardware: Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5 CPU: Intel Core i7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB RAM: (3x2GB) G. Skill DDR3 NQ PC3-10666 PSU: Lian Li Silent Force 850W HDD: WD Caviar Black 1TB DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light Scribe) Άλλοι που είχαν προστεθεί μετά την 1η BSOD ή arent συνδεθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός PSU: Vantec Nexus Fan και τον ελαφρύ ελεγκτή (ανεμιστήρες arent συνδεδεμένα) 750 GB Seagate νομίζω Vantec Card Reader 58-in-1 Πιθανές οδηγοί: Light Scribe Razer Lycosa Πληκτρολόγιο Razer Diamondback 3G GeForce Τέλος πάντων, μόλις πήρε το BSOD και πάλι αυτό που συνέβη λίγα λεπτά μετά από την υπηρεσία IIS έσπασε (το οποίο συμβαίνει όλο το χρόνο και στις δύο αυτόν τον υπολογιστή μου και άλλα) και φαίνεται να συμβεί ένα-δύο λεπτά πριν από πολλά BSOD (κοιτάζοντας μου περίπτωση θεατή) αλλά δεν είναι η πρώτη αιτία, διότι ξεκίνησε πριν εγκατασταθεί IIS! Σημείωση: Επίσης, ναι, έχω συνειδητοποιήσει Vista 32bit δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα 6GB της μνήμης RAM μου, i7 χρήση 3 χρονοθυρίδες. I WAS σχεδιασμού για τη χρήση 64 bit αλλά couldnt βρείτε το δίσκο: αναστενάζω: Θα πρέπει να προκαλεί προβλήματα θα πρέπει να είναι; Αν doesn't χρησιμοποιήσει τα επιπλέον 2GB θα shouldn't αντιμετωπίσουν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δεν είναι κάτι σαν τη μνήμη τάσης, το μόνο βολή σας θα πρέπει σε αυτό να είναι ξανά το σύστημα, επανεγκατάσταση, και την εγκατάσταση τους οδηγούς, ένα κάθε φορά για την αντιμετώπιση προβλημάτων τα οποία το ένα είναι το πρόβλημα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μια άλλη BSOD Issue - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista | medman007 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 21η Μαΐου 2009 15:02 |
| Windows Vista Bsod Σφάλμα .. Ποιες είναι οι επιλογές | simon1990 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 19 Απρ 2009 12:11 |
| BSOD Κατόπιν Vista Start-Up | RChumsae | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 7 Ιαν 2009 17:50 |
| BSOD 124 εκτελεί Windows Server 2008 | joey88 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 25 Δεκ. 2008 01:59 |
| Windows Keeps συντρίβεται, και έχω αρχίσει να BSOD! | Macmac508 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 12 Οκτ 2008 08:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |