manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Core i7 i Windows Vista BSOD Issue

Reply

Thread Tools
Old 9. lipnja 2009, 06:52
Novi član grupe

Default Core i7 i Windows Vista BSOD Issue

Hej, Ive nedavno sagradi i7 stroj, svi novi dijelovi. Ne overclocking što-so-ikad. Vjerojatno su vozači ili i7 srodne i7 kao da nije dobro podržan i Imam razne predmete koji zahtijevaju vlastitu vozača. Bilo kako, Ive attatched poštanski, ima sve minidump kartoteka i neki od novijih plavom zaslonu Informacije koje dobijete kad jednom čizma leđa in Vidik. Vista jednom predložio da bude moja matična ploča vozača, ali je ponudio link na starije drivere za moj odbora pa sam zaglavi onima na CD-u. Ona također sugerirao jedan bios upgrade koji nije pomoć. Također memtest86 v3.5 Čini se da se radi. Samo freezes (lijevo na sat vremena, a još uvijek nije ni prikaza 0% pod "testing"), ali da bi se moglo i7 ponovno.

Hardware:

Mobo: gigabajt GA-EX58-UD5
CPU: Intel Core i7 920
GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB
Ram (3x2GB) G. vještina DDR3 NQ PC3-10666
PSU: Lian Li Silent Force 850W
HDD: WD 1TB Crni kavijar
DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light pismoznanac)

Ostali koji su se nakon 1. dodano BSOD ili arent spojiti na ništa ali PSU:

Vantec Nexus i lakog Fan kontroler (obožavatelji arent spojeno)
750 GB SEAGATE mislim
Vantec Card Reader 58-in-1

Mogući vozača: Svjetlostna pismoznanac
Razer Lycosa Keyboard
Razer Diamondback 3G
GeForce

Bilo kako, JA pravedan je dobio BSOD i to opet dogodilo par minuta nakon servisa IIS prodriješe (što se događa cijelo vrijeme na obje ove računalo i moje druge), a čini se da se dogodilo prije par minuta BSOD puno (gledajući moje događaj gledatelja), ali to nije uzrok jer je inicijalno počeo sam prije instaliran IIS!

Napomena: I da, ja činim ostvariti Vista 32bit ne mogu koristiti sve 6GB mog ovna i7 koristiti 3 utora. Bio sam na planiranje koriste 64 bitni ali ja couldnt pronašli disk: uzdah:
To bi trebao biti uzrok problema trebao bi to? Ako ga se koristiti i pomoćni 2GB to bi trebao adresa ga.
Old 9. lipnja 2009, 15:06
Donatorska Grupa

Default Core i7 i Windows Vista BSOD Issue

Ako to nije nešto kao memorijsku napona, jedini metak idete da su u ovom je reformatizovati sustav, ponovo instalirajte i instalirati upravljačke programe jednu po jednu na kojoj je otkloniti problem.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Još jedan BSOD Issue - HP Paviljon DV9700 Laptop Vista medman007 Windows Operating Systems 0 21. svibanj 2009 15:02
Windows Vista Bsod Greška .. Koje su moje opcije simon1990 Windows Operating Systems 1 19. travanj 2009 12:11
BSOD Po Vista Start-up RChumsae General Hardware Chat 8 7. siječanj 2009 17:50
BSOD 124 sa sustavom Windows Server 2008 joey88 Windows Operating Systems 1 25. prosinac 2008 01:59
Pad sustava Windows vodi, i Im 'uzimajući BSOD! Macmac508 Windows Operating Systems 10 12. listopad 2008 08:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.