kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Core I7 és a Windows Vista kiadás BSOD

Reply

Téma eszközök
Old Június 9 2009, 06:52
Új tag Csoport

Default Core I7 és a Windows Vista kiadás BSOD

Szia, Ive nemrégiben épített I7 gép, az új részeket. No overclocking mi-so-örökké. Valószínűleg illesztőprogramok vagy I7 kapcsolt I7 isnt, hogy a jól támogatott és én különböző tételeket, amelyek a saját vezetők. Egyébként, Ive attatched a zip, minden Minidump fájlokat, és a legfrissebb információk, hogy a kék képernyőt kapsz, ha boot vissza a Vista. Vista egyszer azt javasolta, hogy az én alaplap vezetők, de felajánlott egy linket az idősebb vezetők a saját fórumon így megragadt, mint a CD. Azt is javasolta a BIOS-frissítést, amely didnt help. Szintén Memtest86 v3.5 doesnt látszólag futni. Csak lefagy (balra egy órát, és még akkor is, didnt kijelzőn 0%, a "vizsgálat"), de lehet, hogy I7 újra.

Hardver:

Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5
Processzor: Intel Core I7 920
GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB
Ram: (3x2GB) G. Skill DDR3 NQ PC3-10666
PSU: Lian Li Silent Force 850W
HDD: WD Caviar Black 1TB
DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light Scribe)

Mások, amelyek után 1. BSOD vagy arent csatlakozni, csak PSU:

Vantec Nexus Fan és könnyű controller (rajongók arent csatlakoztatva)
750 GB-os Seagate azt hiszem
Card Reader Vantec 58-in-1

Lehetséges sofőrök: Light Scribe
Razer Lycosa Billentyűzet
Razer Diamondback 3G
GeForce

Anyway, I just got a BSOD, és ez történt egy pár perc után az IIS szolgáltatás eltört (ami történik, az idő mind ez a számítógép, és a többi), és úgy tűnik, hogy megtörténjen egy pár perc előtt BSOD sok (néztem én is néző), de nem ez az első oka, mert mielőtt elkezdte telepíteni az IIS!

Megjegyzés: Az is igen, tudom megvalósítani Vista 32bit nem minden az én 6GB RAM, I7 használata 3 résidőket. Azt tervezi segítségével 64 darab, de couldnt találja meg a lemezt: sóhaj:
Meg kell problémát kell ez? Ha ez nem használja az extra 2GB úgy kellet volna kezelésére.
Old Június 9 2009, 15:06
Donor Group

Default Core I7 és a Windows Vista kiadás BSOD

Ha ez nem olyan dolog, mint a memória feszültség, az egyetlen lövés mész, hogy ebben az, hogy újra a rendszer újratelepítése, és telepítse a járművezetők egyszerre csak egy elhárításáról, amelyek közül az egyik a probléma.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.