![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Ive nemrégiben épített I7 gép, az új részeket. No overclocking mi-so-örökké. Valószínűleg illesztőprogramok vagy I7 kapcsolt I7 isnt, hogy a jól támogatott és én különböző tételeket, amelyek a saját vezetők. Egyébként, Ive attatched a zip, minden Minidump fájlokat, és a legfrissebb információk, hogy a kék képernyőt kapsz, ha boot vissza a Vista. Vista egyszer azt javasolta, hogy az én alaplap vezetők, de felajánlott egy linket az idősebb vezetők a saját fórumon így megragadt, mint a CD. Azt is javasolta a BIOS-frissítést, amely didnt help. Szintén Memtest86 v3.5 doesnt látszólag futni. Csak lefagy (balra egy órát, és még akkor is, didnt kijelzőn 0%, a "vizsgálat"), de lehet, hogy I7 újra. Hardver: Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5 Processzor: Intel Core I7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB Ram: (3x2GB) G. Skill DDR3 NQ PC3-10666 PSU: Lian Li Silent Force 850W HDD: WD Caviar Black 1TB DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light Scribe) Mások, amelyek után 1. BSOD vagy arent csatlakozni, csak PSU: Vantec Nexus Fan és könnyű controller (rajongók arent csatlakoztatva) 750 GB-os Seagate azt hiszem Card Reader Vantec 58-in-1 Lehetséges sofőrök: Light Scribe Razer Lycosa Billentyűzet Razer Diamondback 3G GeForce Anyway, I just got a BSOD, és ez történt egy pár perc után az IIS szolgáltatás eltört (ami történik, az idő mind ez a számítógép, és a többi), és úgy tűnik, hogy megtörténjen egy pár perc előtt BSOD sok (néztem én is néző), de nem ez az első oka, mert mielőtt elkezdte telepíteni az IIS! Megjegyzés: Az is igen, tudom megvalósítani Vista 32bit nem minden az én 6GB RAM, I7 használata 3 résidőket. Azt tervezi segítségével 64 darab, de couldnt találja meg a lemezt: sóhaj: Meg kell problémát kell ez? Ha ez nem használja az extra 2GB úgy kellet volna kezelésére. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez nem olyan dolog, mint a memória feszültség, az egyetlen lövés mész, hogy ebben az, hogy újra a rendszer újratelepítése, és telepítse a járművezetők egyszerre csak egy elhárításáról, amelyek közül az egyik a probléma.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|