![]() |
|
| |||
| |||
| היי, לאחרונה Ive בנוי i7 של המכונה, הכל חדש חלקים. Overclocking מה לא כל כך אי פעם. כנראה הנהגים או כפי i7 הקשורות i7 isn't כי גם תמיכה ויש לי פריטים שונים שדורשים הנהגים שלהם. בכל מקרה, Ive attatched של ZIP, מכיל את כל קבצי Minidump חלק האחרונות יותר מסך כחול infos כי תקבל לאחר האתחול בחזרה Vista. Vista הציע את זה פעם אחת כדי להיות לוח האם שלי, אך הוא הציע נהגים קישור נהגים ישנים שלי לוח אז אני תקועה עד אלה בתקליטור. היא גם הציעה שדרוג של ה-BIOS אשר didn't help. כמו כן memtest86 v3.5 doesn't נראה הפעלה. פשוט ההקפאה (שמאל במשך שעה ועדיין didn't אפילו להציג 0% תחת "בדיקה") אבל זה יכול להיות i7 שוב. חומרה: Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5 מעבד: אינטל Core i7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB רם: (3x2GB) DDR3 G. מיומנות NQ PC3-10666 PSU: Lian Li שותק כוח 850W HDD: WD 1TB קוויאר שחור DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (קל הסופר) אחרים שנוספו לאחר 1 BSOD או arent להתחבר כלום אבל PSU: Vantec שיכות פאן קל Controller (אוהדים arent מחובר) 750 GB Seagate אני חושב כרטיס קורא Vantec 58-in-1 נהגים אפשריות: אור הסופר Razer Lycosa Keyboard Razer Diamondback 3G GeForce בכל מקרה, אני רק צריך את BSOD שוב זה קרה כמה דקות אחרי שירות IIS שברו (אשר קורה כל הזמן, הן על המחשב שלי, זה אחר) וזה נראה לקרות כמה דקות לפני הרבה BSOD (מסתכל את האירוע הצופה), אבל זה לא הסיבה הראשונית כי זה התחיל לפני התקנתי IIS! הערה: גם כן, אני עושה realise Vista 32bit לא יכול להשתמש בכל 6GB שלי רם, i7 להשתמש 3 משבצות. אני מתכננת להשתמש 64 ביט אבל אני מוצא את הדיסק couldnt: אנחה: יש גורמים לבעיות צריך את זה? אם זה doesn't להשתמש מיותרים 2GB זה shouldn't כתובת זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם זה לא משהו כמו זיכרון וולטג, רק ירייה שאתה הולך לעשות את זה היא כדי לאתחל מחדש את המערכת, להתקין מחדש, ולהתקין מנהלי התקנים אחד בכל פעם כדי לפתור איזה מהם הוא הבעיה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הנפקה נוספת BSOD - HP Laptop DV9700 אפדן Vista | medman007 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 21st מאי 2009 15:02 |
| Windows Vista Bsod שגיאה .. מהן האפשרויות שלי | simon1990 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 19th אפריל 2009 12:11 |
| BSOD עם Vista start-Up | RChumsae | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 7 ינואר 2009 17:50 |
| BSOD 124 מערכת הפעלה Windows Server 2008 | joey88 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 בחודש דצמבר 2008 01:59 |
| Windows שומר Crashing, ואני מקבל BSOD! | Macmac508 | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 12th אוקטובר 2008 08:05 |
| שרשרת כלים | |
| |