mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Core i7 "ir" Windows Vista "BSOD numeris

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2009, 06:52
Naujas Narys

Default Core i7 "ir" Windows Vista "BSOD numeris

Ei, Ive recently built i7 mašinos, naujos detalės. Nr įsijungimas ką-taip-bet kada. Tikriausiai vairuotojus ar i7 susiję su i7 forget, kad gerai palaikė ir turiu įvairių daiktų, kuriuos reikia savo tvarkyklių. Anyway, Ive attatched zip, turi visus minidump failus ir kai kuriuos naujesnius mėlynas ekranas infos, kad Jūs gaunate, kai jums paleisti atgal Vista. Vista kartą parodė, kad tai bus mano pagrindinės plokštės tvarkykles, bet jis pasiūlė nuorodą į vyresnio amžiaus vairuotojai mano laivą todėl aš pakimba su ant CD tie. Taip pat siūloma atnaujinti BIOS, kuri didnt help. Pat memtest86 V3.5 doesnt atrodo paleisti. Tiesiog pakimba (kairėje už valandą ir dar didnt net kalbomis 0% pagal "bandymai"), tačiau gali būti dar kartą i7.

Įranga:

MOBO: Gigabyte GA-EX58-UD5
Procesorius: Intel Core i7 920
GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB
Ram: (3x2GB) G. Skill DDR3 NQ PC3-10666
PSU: Lian Li Silent Force 850w
HDD: WD Caviar Black 1TB
DVD: Asus DRW-22B1LT DVDRW (Light Scribe)

Kiti, kad buvo pridėta po 1. BSOD ar ARENT prisijungti prie nieko, bet PSU:

Vantec Nexus ventiliatorius ir šviesos reguliatorius (ventiliatoriai ARENT prijungtas)
750 GB SEAGATE manau
Vantec Card Reader 58-in-1

Galimi vairuotojai: Light Scribe
Razer Lycosa klaviatūra
Razer Diamondback 3G
GeForce

Anyway, I just got BSOD kartą ir tai įvyko po poros minučių po IIS paslaugos sugedo (tai atsitinka, visi tiek šio kompiuterio ir kitų savo laiku) ir, atrodo, kad taip atsitiktų pora min iki BSOD aikštelė (ieško savo renginį žiūrovų), bet tai nėra priežastis, nes pradinis ji pradėjo prieš man įdiegti IIS!

Pastaba: Taip taip, aš tai suprasti Vista 32bit negali naudoti savo RAM, i7 naudoti 3 Slots 6GB visiems. Karas planuoja naudoti 64 bitų, bet aš couldnt rasti diske: atodūsis:
Ji turėtų būti sukelti problemų, jei ji? Jei tai nepadės naudoti papildomą 2GB ji shouldn't spręsti.
Old 9 birželis 2009, 15:06
Donorų grupės

Default Core i7 "ir" Windows Vista "BSOD numeris

Jei tai nėra kažkas panašaus į atminties įtampa, tik kulka jūs ketinate turėti tai performatuoti sistemą, įdiegti, ir įdiegti tvarkykles vienu metu išspręsti problemas, kurių viena yra problema.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kitas numeris BSOD - HP Pavilion DV9700 Laptop Vista medman007 Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 21, 2009 15:02
"Windows Vista" BSOD klaida .. Kokios mano galimybės simon1990 Windows "operacinės sistemos 1 Balandis 19, 2009 12:11
Po BSOD Vista Start-Up RChumsae General Hardware Chat 8 7 sausis 2009 17:50
BSOD 124 Windows Server 2008 joey88 Windows "operacinės sistemos 1 25 gruodis 2008 01:59
Windows keeps Crashing, ir gaunu BSOD! Macmac508 Windows "operacinės sistemos 10 12 spalis 2008 08:05
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.