![]() |
|
| |||
| |||
| Hei, Ive jaunuzceltajās i7 mašīna, visas jaunas daļas. Nē overclocking ko-tā jebkad. Droši vien draiveri vai i7 saistītas, jo i7 isn't ka atbalstītas un man ir dažādas preces, kas pieprasa no saviem vadītājiem. Anyway, Ive attatched zip, ir visas minidump failus un daži no jaunākajiem zils ekrāns infos, ka jums, kad esat boot atpakaļ Vista. Vista reizi ierosināja, ka tā būs mana motherboard draiveri, bet tas piedāvā saiti uz vecākiem vadītājiem mana kuģa tāpēc es iestrēdzis, lai par CD ones. Tajā ir arī ierosināts BIOS jauninājums, kas didn't help. Arī memtest86 v3.5 doesn't šķiet palaist. Just sasalst (no kreisās uz stundu un vēl didn't pat attēlojums 0% saskaņā ar "pārbaude"), bet kas varētu būt i7 vēlreiz. Hardware: MOBO: GIGABYTE GA-EX58-UD5 Procesors: Intel Core i7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB Ram: (3x2GB) G. Skill DDR3 NQ PC3-10666 PSU: Lian Li Silent Force 850W HDD: WD Caviar Black 1TB DVD: Asus DRW-22B1LT DVDRW (Light Scribe) Citi, kas tika pievienoti pēc 1 BSOD vai arent savienot ar kaut ko, bet PSU: Vantec Nexus Fan un vieglo kontrolieri (fani arent saistītajam) 750 GB Seagate es domāju Card Reader Vantec 58-in-1 Iespējams vadītājiem: Light Scribe Razer Lycosa tastatūra Razer Diamondback 3G GeForce Anyway, es atkal BSOD atkal, un tas notika pāris minūtes pēc RVS dienests pārspēja (kas notiek visu laiku gan šī datora un mana citu), un šķiet notikt pāris min pirms BSOD lot (meklē manu notikums skatītājs), bet tas nav sākotnējais cēlonis, jo tā tika uzsākta pirms es uzstādīts IIS! Piezīme: Arī jā, man apzināties Vista 32bit nevar izmantot visus 6GB manu RAM, i7 lietošanai 3 slots. Es biju plānošanu, izmantojot 64 bitu, bet es couldnt atrast disks: nopūta: Būtu rada problēmas, ja tā? Ja tas doesn't izmantot papildu 2GB it shouldn't risināt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas nav kaut kas līdzīgs atmiņas spriegumu, tikai shot jūs nāksies pie šī ir pārformatēt sistēmu pārinstalēt, un uzstādīt draiveri vienam laikā rst kuriem viens ir problēma.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |