![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, Ive niedawno i7 zbudował maszynę, wszystkie nowe części. Nr overclockingu co tak zawsze. Prawdopodobnie kierowcy lub i7 odniesiona i7 isnt że dobrze wspierane i mam różne pozycje, które wymagają własnych sterowników. Jakkolwiek, Ive attatched zamek, posiada wszystkie pliki minidump i niektóre z nowszych niebieskim ekranie informacji, które otrzymasz po rozruchu w Vista. Vista raz zasugerował, że jest moja płyta główna sterowniki ale oferowane link do starsze sterowniki do mojej rady, więc zatrzymany do tych na płycie CD. Zaproponował również aktualizacji systemu BIOS, które didnt help. Również memtest86 v3.5 doesnt wydaje się działać. Wystarczy zamarza (po lewej na godzinę i nadal nie zrobił nawet wyświetlać 0% zgodnie z "badań"), ale które mogą być ponownie i7. Hardware: Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5 CPU: Intel Core i7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB RAM: (3x2GB) G. Skill DDR3 NQ pc3-10666 PSU: Lian Li Silent Force 850W HDD: WD Caviar Black 1 TB DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light Scribe) Inne, które zostały dodane po 1-sze BSOD ARENT lub połączyć się z niczego, ale PSU: Vantec Nexus Fan and Light kontrolera (fani ARENT podłączony) 750 GB Seagate myślę Vantec Czytnik kart 58-w-1 Możliwe kierowców: Light Scribe Klawiatura Razer Lycosa Razer Diamondback 3G GeForce Anyway, I just got the BSOD i ponownie stało się kilka minut po usługi IIS popsuł (co dzieje się cały czas na tym komputerze jak i inne moje) i wydaje się zdarzyć kilka minut przed BSOD dużo (patrząc na moje imprezy widzów), ale nie jest to przyczyną początkowej, gdyż rozpoczęła się przed zainstalowany IIS! Uwaga: Również tak, zrobić sobie Vista 32bit nie mogą korzystać ze wszystkich moich 6GB pamięci RAM, i7 wykorzystanie 3 sloty. I WAS planowania przy użyciu 64-bitowej, ale couldnt find dysk: sigh: Powinna ona być przyczyną problemów powinno? Jeśli doesnt wykorzystania dodatkowych 2GB to shouldnt adresu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie jest coś takiego jak pamięć napięcie, tylko strzelać masz zamiar mieć w tym jest sformatować systemu, zainstaluj ponownie, zainstalować sterowniki i za każdym razem rozwiązywać problemy, które z nich jest problem.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |