mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Core I7 şi Windows Vista BSOD eliberarii

Reply

Thread Tools
Old 9 iunie 2009, 06:52
Noile state Group

Default Core I7 şi Windows Vista BSOD eliberarii

Hei, Ive recent construit o masina de I7, toate piesele noi. Nu overclocking ce-aşa-vreodată. Probabil drivere sau I7 legate ca I7 isnt bine susţinută şi de faptul că am mai multe elemente care au nevoie de propriile drivere. Oricum, Ive attatched un zip, are toate Minidump fişiere şi unele dintre cele mai recente informatii ecran albastru pe care le primesc, odată ce aţi boot înapoi în Vista. Vista, o dată ce urmează a fi sugerat-o placa de bază pentru driver-ele, dar mi-o a oferit un link pentru a-mi mai vechi driverele pentru bord asa ca am ramas cu cele de pe CD-ul. A sugerat, de asemenea, un upgrade de BIOS care didnt ajuta. De asemenea, memtest86 v3.5 doesnt pare să ruleze. Doar blochează (stânga pentru o oră şi încă didnt display chiar 0%, la "testare"), dar care ar putea fi din nou I7.

Hardware:

Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5
Procesor: Intel Core I7 920
GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB
Ram: (3x2GB) G. îndemânare DDR3 NQ PC3-10666
PSU: Lian Li Silent Force 850W
HDD: WD caviar Black 1TB
DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light Scribe)

Alţii, care au fost adăugate după 1st BSOD sau arent conecta la orice, dar PSU:

Vantec Nexus Fan uşoare şi controler (fani arent conectat)
750 GB Seagate cred
Card Reader Vantec 58-în-1

Posibile drivere: Light Scribe
Razer Lycosa Keyboard
Razer Diamondback 3G
GeForce

Oricum, tocmai am primit de BSOD din nou şi s-a întâmplat cu câteva minute după ce a spart IIS serviciu (ceea ce se întâmplă tot timpul pe ambele acest computer şi alte mea) şi se pare să se întâmple câteva minute înainte de BSOD mult (uita la cazul meu viewer), dar aceasta nu este iniţial de cauza, pentru că acesta a început înainte de a-mi instalat IIS!

Notă: De asemenea, da, am dat seama Vista 32bit nu poate folosi toate 6GB mea de berbec, I7 folosi 3 sloturi. Am fost de planificare cu privire la utilizarea pe 64 biţi, dar am couldnt găsi discului: suspina:
Ar trebui să se cauzează probleme ar trebui să-l? Dacă se utilizează doesnt extra 2GB aceasta shouldn't adresa acestuia.
Old 9 iunie 2009, 15:06
Grupul de donator

Default Core I7 şi Windows Vista BSOD eliberarii

Dacă nu este ceva de genul de memorie tensiune, singura sansa pe care îl va avea la acest lucru este de a reformat sistemul, reinstala, şi a instala driver-o la un moment dat de depanare, care este o problema.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):