![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, Ive recent construit o masina de I7, toate piesele noi. Nu overclocking ce-aşa-vreodată. Probabil drivere sau I7 legate ca I7 isnt bine susţinută şi de faptul că am mai multe elemente care au nevoie de propriile drivere. Oricum, Ive attatched un zip, are toate Minidump fişiere şi unele dintre cele mai recente informatii ecran albastru pe care le primesc, odată ce aţi boot înapoi în Vista. Vista, o dată ce urmează a fi sugerat-o placa de bază pentru driver-ele, dar mi-o a oferit un link pentru a-mi mai vechi driverele pentru bord asa ca am ramas cu cele de pe CD-ul. A sugerat, de asemenea, un upgrade de BIOS care didnt ajuta. De asemenea, memtest86 v3.5 doesnt pare să ruleze. Doar blochează (stânga pentru o oră şi încă didnt display chiar 0%, la "testare"), dar care ar putea fi din nou I7. Hardware: Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5 Procesor: Intel Core I7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB Ram: (3x2GB) G. îndemânare DDR3 NQ PC3-10666 PSU: Lian Li Silent Force 850W HDD: WD caviar Black 1TB DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light Scribe) Alţii, care au fost adăugate după 1st BSOD sau arent conecta la orice, dar PSU: Vantec Nexus Fan uşoare şi controler (fani arent conectat) 750 GB Seagate cred Card Reader Vantec 58-în-1 Posibile drivere: Light Scribe Razer Lycosa Keyboard Razer Diamondback 3G GeForce Oricum, tocmai am primit de BSOD din nou şi s-a întâmplat cu câteva minute după ce a spart IIS serviciu (ceea ce se întâmplă tot timpul pe ambele acest computer şi alte mea) şi se pare să se întâmple câteva minute înainte de BSOD mult (uita la cazul meu viewer), dar aceasta nu este iniţial de cauza, pentru că acesta a început înainte de a-mi instalat IIS! Notă: De asemenea, da, am dat seama Vista 32bit nu poate folosi toate 6GB mea de berbec, I7 folosi 3 sloturi. Am fost de planificare cu privire la utilizarea pe 64 biţi, dar am couldnt găsi discului: suspina: Ar trebui să se cauzează probleme ar trebui să-l? Dacă se utilizează doesnt extra 2GB aceasta shouldn't adresa acestuia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu este ceva de genul de memorie tensiune, singura sansa pe care îl va avea la acest lucru este de a reformat sistemul, reinstala, şi a instala driver-o la un moment dat de depanare, care este o problema.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |