![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Ive nedávno vybudoval I7 stroje, nové diely. Nie přetaktování čo-to-vôbec. Pravdepodobne vodiča alebo I7 súvisiace ako I7 isnt že dobre podporovaná a mám rôzne položky, ktoré vyžadujú svoje vlastné ovládače. Mimochodom, Ive attatched na zips, má všetky Minidump obrázkov a niektoré z novších modrej obrazovke informácie, že akonáhle sa dostanete späť do boot Vista. Vista kedysi navrhoval, aby sa mojej doske vodiča, ale ponúka odkaz na staršie ovládače pre moju dosky, tak jsem prilepené na ty na CD. Zároveň navrhol bios upgrade ktoré didnt help. I memtest86 v3.5 doesnt Zdá sa, že beží. Prostě zamrzne (vľavo za hodinu a ešte didnt i displej 0% za "vyšetrenie"), ale to by mohol byť opätovne I7. Hardware: Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5 CPU: Intel Core I7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1 GB Ram: (3x2GB) DDR3 G. zručnost NQ PC3-10666 PSU: Lian Li Tichá sila 850W HDD: WD Kaviár Black 1TB DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light SCRIBE) Ostatné, ktoré boli pridané po 1. BSOD alebo arent pripojiť k ničomu, ale PSU: Vantec Nexus Fan a Light řadič (ventilátory arent pripojený) 750 GB Seagate I think Vantec Čítačka kariet 58-in-1 Možné ovládače: Svetelná SCRIBE Razer Lycos Klávesnice Razer štrkáč diamantový 3G GeForce Mimochodom, práve som dostal BSOD a zase sa to stalo pár minút potom, čo rozbil služby IIS (čo sa deje vždy na oboch tento počítač a my ostatní) a zdá sa, že sa stalo pár minút pred BSOD veľa (v mojom prípade hľadá divákov), ale to nie je prvotný príčinou, pretože som začal pred nainštalovaný IIS! Poznámka: Možno áno, chcem realizovať Vista 32bit nemožno použiť všetky moje 6GB ram, I7 použitie 3 sloty. JSEM plánovania pomocou 64 bitov, ale já couldnt nájsť disk: povzdych: Malo by byť príčinou problémov by to? Ak je doesnt použiť extra 2GB je shouldn't riešiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak to nie je niečo ako pamäť napätie, jediný výstrel vy budete mať v tomto je přeformátujete systém preinštalovať a nainštalovať ovládače jeden po druhom na riešenie problémov, ktorá z nich je práve ten problém.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ďalším BSOD Výtlačok - HP Pavillion DV9700 Laptop Vista | medman007 | Operačné systémy Windows | 0 | 21. mája 2009 15:02 |
| Windows Vista BSOD Chyba .. Aké mám možnosti | simon1990 | Operačné systémy Windows | 1 | 19. apríla 2009 12:11 |
| Na BSOD Vista Start-Up | RChumsae | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 7. januára 2009 17:50 |
| BSOD 124 s operačným systémom Windows Server 2008 | joey88 | Operačné systémy Windows | 1 | 25. December 2008 01:59 |
| Windows Udržuje shazovat, a sa mi BSOD! | Macmac508 | Operačné systémy Windows | 10 | 12. októbra 2008 08:05 |
| Thread Tools | |
| |