мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Цоре и7 и Уиндоус Виста БСОД Иссуе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. јуни 2009, 06:52
Нови члан групе

Хеј, Иве недавно сагради и7 машина, сви нови делови. Не Оверцлоцкинг што-со-икад. Вероватно су возачи или и7 сродне и7 као да није добро подржан и Имам разне предмете који захтевају сопствену возача. Било како, Иве аттатцхед поштански, има све минидумп картотека и неки од новијих плавом екрану Информације које добијете кад једном чизма леђа унутра Видик. Виста једном предложио да буде моја матична плоча возача, али је понудио линк на старије дривер за мој одбора па сам заглави онима на ЦД-у. Она такође сугерисао један БИОС-упграде који није помоћ. Такође мемтест86 в3.5 Чини се да се ради. Само фреезес (лево на сат времена, а још увек није ни приказа 0% под "тестинг"), али да би се могло и7 поново.

Хардуаре:

Мобо: гигабајт ГА-ЕКС58-УД5
ЦПУ: Интел Цоре и7 920
ГПУ: Палит ГеФорце ГТС 250 1ГБ
Рам (3кс2ГБ) Г. вештина ДДР3 НК ПЦ3-10666
Псу: Лиан Ли Силент Форце 850У
ХДД: УД 1ТБ Црни кавијар
ДВД: Асус ДРУ-22Б1ЛТ ДВДРУ (Лигхт писмознанац)

Остали који су се након 1. додато БСОД или арент повезати на ништа али псу:

Вантец Нексус и лаког Фан контролер (обожаватељи арент спојено)
750 ГБ СЕАГАТЕ мислим
Вантец Цард Реадер 58-ин-1

Могући возача: Свјетлостна писмознанац
Разер Лыцос Кеыбоард
Разер Диамондбацк 3Г
ГеФорце

Било како, ЈА праведан је добио БСОД и то опет догодило пар минута након сервиса ИИС продријеше (што се дешава све време на обе ове рачунар и моје друге), а чини се да се догодило пре пар минута БСОД пуно (гледајући моје догађај гледалаца), али то није узрок јер је иницијално почео сам пре инсталиран ИИС!

Напомена: И да, ја чиним остварити Виста 32бит не могу да користе све 6ГБ мог овна и7 користити 3 слот. Био сам на планирање користе 64 битни али ја цоулднт пронашли диск: уздах:
То би требао бити узрок проблема требао би то? Ако га се користити и помоћни 2ГБ то би требао адреса га.
Old 9. јуни 2009, 15:06
Донаторска Група

Ако то није нешто као меморијску напона, једини метак идете да су у овом је реформатизовати систем, поново инсталирајте и инсталирате управљачке програме једну по једну на којој је отклонити проблем.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц