![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, Ive yakın bir i7 makinesi yapılmış, tüm yeni parçalar. Hayır ne-so-ever overclock. Muhtemelen sürücüleri veya i7 ilgili i7 isnt iyi desteklenen ve kendi sürücüleri gerektiren çeşitli öğeleri var gibi. Neyse, Ive, bir posta attatched tüm Minidump dosyaları ve en son mavi ekran bilgiler size bir kez Vista'da önyükleme geri dönmek vardır. Vista bir kere benim anakart sürücüleri için önerilen ama ben CD ident sıkışmış bu benim için büyük kurulu sürücüleri bir bağlantı sunulur. Ayrıca BIOS yükseltme olan didnt yardım önerdi. Ayrıca memtest86 v3.5 doesnt çalıştırmak gibi. Sadece donuyor (bir saat ve sol bile "test") altında% 0 ekran didnt ancak i7 tekrar olabilir. Donanım: Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5 İşlemci: Intel Core i7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB Ram: (3x2GB) G. Beceri DDR3 NQ PC3-10666 PSU: Lian Li Sessiz Gücü 850W HDD: WD Caviar Black 1TB DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light Scribe) Diğerleri 1. BSOD ya da öyle değil sonra eklenen bir şey vardı ama PSU bağlanmak: Vantec Nexus Fan ve Işık denetleyicisi (taraftar) bağlı öyle değil 750 GB Seagate sanırım Kart Okuyucu Vantec 58-in-1 Olası sürücü: Light Scribe Razer Lycosa Klavye Razer Diamondback 3G GeForce Her neyse, ben sadece yeniden BSOD aldım ve IIS sonrası servis kırdı birkaç dakika oldu (ki her ikisi de bu bilgisayar ve diğer her zaman olur) ve (Etkinliğime bakarak dakika önce çok BSOD bir çift olur gibi görüntüleyici) ama ilk neden çünkü başladı önce IIS yüklü değil! Not: Ayrıca evet, fark Vista 32bit tüm 6GB benim ram, i7 kullanmak 3 yuvaları ve kullanamazsınız yapmak. Ben 64 bitlik kullanarak planlama WAS ama disk: ah bulmak couldnt: Bu sorunlara neden olacaktır gerekir mi? Bunun shouldn't adresleme ek 2GB kullanım doesnt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bellek gerilim gibi bir şey değil, sadece bu sahip olacak vurdu sistem, yeniden, yeniden ve bir anda olan bir sorun gidermek için sürücüleri bir yüklemektir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |