![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, Ive нещодавно побудований i7 машина, всі нові частини. Немає якоїсь розгін так ніколи. Ймовірно, драйвери або i7 пов'язані як i7 хіба це добре підтримується і я різні елементи, які вимагають, щоб їх власні драйвери. В усякому разі, Ive attatched ZIP, має всі Minidump файли і деякі більш пізні синій екран інформація, що Ви отримаєте тільки ви завантажити тому в Vista. Перспектива одного разу запропонував йому бути моїм драйверів материнської плати, але пропоновані посилання на старі драйвера для моєї поради і я застряг на ті, на компакт-диску. Він також запропонував оновлення BIOS яких Didn't допомогу. Також memtest86 V3.5 doesn't здатися бігти. Просто завмирає (ліворуч на годину і до сих пір Didn't навіть відображати під 0% "тестування"), але що може бути i7 знову. Обладнання: Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5 Процесор: Intel Core i7 920 GPU: Palit GeForce GTS 250 1GB Рама: (3x2GB) G. Skill DDR3 NQ PC3-10666 Блок живлення: Lian Li Silent Force 850W HDD: WD Caviar Black 1TB DVD: ASUS DRW-22B1LT DVDRW (Light Scribe) Інше, які були додані після 1 BSOD або Arent Підключитися до чого, але блок живлення: Arent пов'язано Vantec Nexus Fan і Light Controller (вентилятори) 750 GB Seagate я думаю, Card Reader Vantec 58-в-1 Можлива водіїв: Light Scribe Клавіатура Razer Lycosa Razer Diamondback 3G GeForce У всякому разі, я просто отримав BSOD знову, і це сталося через кілька хвилин після IIS Service зламав (що трапляється весь час на обидва комп'ютери і мого друга) і, схоже, сталося пару хвилин до BSOD багато (дивіться на мої події перегляду), але вона не є першопричиною, оскільки він почав до Я встановив IIS! Зверніть увагу: Так, я розумію Vista 32bit не зможете використовувати всі 6GB моїй пам'яті, i7 використовувати 3 слота. Я збирався на використання 64-бітної, але я Couldnt знайти диск: зітхнувши: Вона повинна бути причиною проблем і навіщо? Якщо він не буде використовувати додаткові 2GB вона shouldn't її вирішення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це не щось на кшталт напруги пам'яті, єдиний постріл ви будете мати на це переформатувати системи, переустановіть і установки драйверів по одному для усунення яких одна проблема.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|