μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δημιουργία ενός αρχείου μόνο μπορώ να δω, αλλά να ρίξετε Άλλα έγγραφα σε.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12η Μαΐου 2009, 07:15
Μέλος Ομάδα

Im χρησιμοποιώντας το Windows Server 2003 και θέλω να μάθω αν υπάρχει οποιοδήποτε λογισμικό που μπορεί να το κάνει αυτό ή πώς να το κάνουμε με τα Windows. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 12η Μαΐου 2009, 09:49
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε να επεκταθώ λίγο περισσότερο .... θες να πεις ένα φάκελο;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 12η Μαΐου 2009, 10:25
Μέλος Ομάδα

Ναι ένα φάκελο. Θέλω να έχουμε ένα φάκελο ότι οι άνθρωποι μπορούν να ρίχνετε τα πράγματα, αλλά μόνο σε Ι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Im εκτελεί Windows Server 2003 BTW.
Old 12η Μαΐου 2009, 10:51
Ομάδα Δωρητών

Είμαι χρησιμοποιώντας WHS, γεγονός που είναι κάπως περιορισμένη, είμαι υποθέτοντας έχετε λίγες περισσότερους ελέγχους .... μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φάκελο και να δώσει μόνο ο χρήστης (ες) εγγραφής, χωρίς να διαβάσει την πρόσβαση.
Old 12η Μαΐου 2009, 11:05
Μέλος Ομάδα

Ναι που να λειτουργεί. Όμως, το μόνο που δεν Im Admin. Είναι μου Operations Officer και μόνο ότι θέλει να έχει αποκλειστική πρόσβαση στο αρχείο. Και επίκλισης το κλείδωμα των άλλων Διαχειριστής του.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.