![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im koristeći Windows Server 2003 i želim znati ako ima 'bilo koji softver koji može učiniti ovo ili kako za napraviti Internet sa Windows. Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li razraditi malo .... to misliš mapu?
| |||
| |||
| Da mapu. Želim imati mapu u kojoj se ljudi mogu ispustiti, ali u stvari samo ja mogu pristupati njima. Im sa sustavom Windows Server 2003 btw. |
|
| |||
| |||
| Im 'koristeći WHS, što je malo ograničen, ja sam uz pretpostavku da imate malo više kontrole .... možete stvoriti mapu i pravedan popuštanje korisnik (a) pisati pristup, bez pročitati pristup. |
|
| |||
| |||
| Da to radi. Ali, Im a ne samo Admin. To je za moju Operations Officer i on samo želi imati jedini pristup ovoj datoteci. A ja licemjerje zaključavanje sa ostalim Admin's. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne može se otvoriti Word dokumente 07 | mrcintheuk | Office & Applications | 0 | 14. lipnja 2009 16:35 |
| MS Pub. - Brišite drop shadow na praznu stranicu? | tama4tama | Office & Applications | 0 | 6. lipnja 2009 14:52 |
| Gforce 7600 GT, FPS drop? | smakk | Graphics Cards & Monitors | 9 | 2. veljača 2008 10:37 |
| Pokušajte sada umrežavanje licemjerje pristup dokumentima | yellowcatfever | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 26 siječanj 2008 17:27 |
| Powerpoint i actionbuttons da izvan dokumente? | PranX | Office & Applications | 8 | 18. Ruj 2007 06:16 |
| Thread Tools | |
| |