![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Im Windows Server 2003 és szeretnék tudni, van olyan szoftver, amely képes erre, vagy hogyan kell csinálni a Windows-t. Köszönöm előre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tud dolgozzon egy kicsit .... érti ezt a mappát?
| |||
| |||
| Igen a mappát. Azt akarom, hogy azt a mappát, hogy az emberek csepp dolgokat, de csak, hogy elérhetőek legyenek. Im a Windows Server 2003 btw. |
|
| |||
| |||
| I'm using WHS, ami csak egy kicsit, én vagyok, feltéve, hogy van még néhány ellenőrzés .... nem hozunk létre egy mappát, és csak, hogy a felhasználó (k) írni, anélkül, hogy olvassa el hozzászólást. |
|
| |||
| |||
| Igen, ami működik. De nem ez az egyetlen Im Admin. Ez az én operatív tiszt, és csak azt akarja, hogy a kizárólagos hozzáférést biztosít a fájlhoz. És én vidám zár ki egyéb admin. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem lehet megnyitni a Word 07 dokumentumok | mrcintheuk | Office & Applications | 0 | 14. június 2009 16:35 |
| MS Pub. - Kiküszöbölik csepp árnyékot üres oldal? | tama4tama | Office & Applications | 0 | 6. június 2009 14:52 |
| Gforce 7600 GT, fps drop? | smakk | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 2. február 2008 10:37 |
| Próbálja ki most vidám hálózati hozzáférés dokumentumok | yellowcatfever | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 26. január 2008 17:27 |
| Powerpoint és actionbuttons külső dokumentumok? | PranX | Office & Applications | 8 | 18. Szeptember 2007 06:16 |
| Téma eszközök | |
| |