![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Im naudojant Windows Server 2003 "ir norėčiau sužinoti, ar yra programinę įrangą, kuri gali tai padaryti ir kaip tai padaryti su Windows. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite parengti šiek tiek daugiau .... do you mean aplanko?
| |||
| |||
| Taip katalogą. Aš noriu, kad aplanke, kad žmonės gali sumažėti į ką tik galima naudotis. Im Windows Server 2003 BTW. |
|
| |||
| |||
| I'm using WHS, kuris yra šiek tiek ribotos, I'm tariant, jūs turite keletą kontrolė .... Jūs galite kurti aplankų ir tik suteikia naudotojui (-ams) rašymą į forumą, be read access. |
|
| |||
| |||
| Taip, kad darbus. Bet, Im ne tik Administratorius. Tai mano operacijų pareigūnas, ir jis tik nori turėti išimtinę prieigą prie failo. And I cant lokauto kitų Administracija. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nepavyko atidaryti Word 07 dokumentus | mrcintheuk | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 14, 2009 16:35 |
| MS Pub. - Panaikinti drop shadow ant tuščią puslapį? | tama4tama | Office Suites & Applications | 0 | 6 birželis 2009 14:52 |
| GForce 7600 GT, fps kritimo? | smakk | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 2 vasaris 2008 10:37 |
| Gauta tinklus dabar cant gauti dokumentus | yellowcatfever | Networking, Modems & VoIP | 1 | 26 sausis 2008 17:27 |
| PowerPoint ir actionbuttons išorės dokumentų? | PranX | Office Suites & Applications | 8 | 18 rugsėjis 2007 06:16 |
| Temos įrankiai | |
| |