![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im používate Windows Server 2003 a chcem vedieť, či existuje nejaký softvér, ktorý môže urobiť a ako to urobiť s Windows. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžeš prepracovaný trochu .... to myslíš zložku?
| |||
| |||
| Áno zložku. Chcem mať zložku, že ľudia môžu klesnúť do vecí, ale len môžem mať k nim prístup. Im systémom Windows Server 2003 btw. |
|
| |||
| |||
| Som pomocou WHS, čo je trochu obmedzený, já jsem za predpokladu, že máte niekoľko kontrol .... Môžete vytvárať priečinky a dej užívateľ (ov) k zápisu, a to bez čítania. |
|
| |||
| |||
| Áno, čo funguje. Ale Im Nielen Admin. Je to pre môj operačný dôstojník a on len chce mať výhradný prístup k súboru. I cant zámok z druhej Admin to. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nemožno otvoriť Word 07 dokumentov | mrcintheuk | Office & Aplikácie | 0 | 14. júna 2009 16:35 |
| MS Pub. - Eliminujte kvapka tieň na prázdnu stránku? | tama4tama | Office & Aplikácie | 0 | 6. júna 2009 14:52 |
| GForce 7600 GT, fps kvapka? | smakk | Graphics Cards & Monitory | 9 | 2. februára 2008 10:37 |
| Skúste sietí hned dotírat prístup k dokumentom | yellowcatfever | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 26. januára 2008 17:27 |
| Powerpoint a actionbuttons okrem dokumentov? | PranX | Office & Aplikácie | 8 | 18. September 2007 06:16 |
| Thread Tools | |
| |