![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им помоћу Уиндоус Сервер 2003 и желим знати ако има 'било који софтвер који може да учини ово или како радити то са Уиндоус. Хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли разрадити мало .... то мислиш фасциклу?
| |||
| |||
| Да фолдер. Желим да има фасциклу у којој се људи могу испустити, али у ствари само ја могу приступати њима. Им са системом Уиндоус Сервер 2003 бту. |
|
| |||
| |||
| Им 'помоћу УХС, што је мало ограничен, ја сам уз претпоставку да имате мало више контроле .... можете створити фасциклу и праведан давати корисник (а) писати приступ, без прочитати приступ. |
|
| |||
| |||
| Да то ради. Али, Им а не само Админ. То је за моју Оператионс Оффицер и он само жели да има једини приступ овој датотеци. А ја лицемјерје закључавање са осталим Админ'с. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може се отворити Уорд документе 07 | мрцинтхеук | Оффице & Апплицатионс | 0 | 14. јуна 2009 16:35 |
| МС пуб. - Елиминишите оне дроп схадоу на празну страницу? | тама4тама | Оффице & Апплицатионс | 0 | 6. јуна 2009 14:52 |
| Гфорце 7600 ГТ, ФПС дроп? | смакк | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 2 фебруар 2008 10:37 |
| Покушајте сада умрежавање лицемјерје приступ документима | ыеллоуцатфевер | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 26 јануар 2008 17:27 |
| Поуерпоинт и ацтионбуттонс да ван документе? | ПранКс | Оффице & Апплицатионс | 8 | 18. сеп 2007 06:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |