![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Їм за допомогою Windows Server 2003, і я хочу знати, якщо є яка-небудь програмне забезпечення, яке може зробити це і як зробити це з Windows. Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можете ви розробити трохи більше .... Ви маєте на увазі папку?
| |||
| |||
| Так папці. Я хочу є папка, що люди, може знизитися в речах, але тільки я можу дістати до них доступ. Їм під управлінням Windows Server 2003 BTW. |
|
| |||
| |||
| Я використовую WHS, який трохи обмежена, Я припускаю, у вас є дещо більше контролю .... Ви можете створити папку і просто дати користувач (ів) доступ на запис, без доступу на читання. |
|
| |||
| |||
| Так, яка працює. Але, Їм не тільки адміністратора. Це для моїх співробітника по операціях і він тільки хоче мати винятковий доступ до файлу. І я нахиляє блокування інших адміністратора. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається відкрити документи Word 07 | mrcintheuk | Office Suites & Застосування | 0 | 14 червня 2009 16:35 |
| MS Pub. - Виключити тінь на порожню сторінку? | tama4tama | Office Suites & Застосування | 0 | 6 червня 2009 14:52 |
| Gforce 7600 GT, FPS падіння? | smakk | Графічні карти & Монітори | 9 | 2 лютого 2008 10:37 |
| Спробуйте тепер мереж доступу нахиляє документи | yellowcatfever | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 26 січня 2008 17:27 |
| Powerpoint і actionbuttons зовнішніх документів? | PranX | Office Suites & Застосування | 8 | 18 вересня 2007 06:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |