по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Критичните системни файлове изтрити - Спешно.

Reply

Нишка Инструменти
Old 24 април 2008, 17:17
Член Група

Default Критичните системни файлове изтрити - Спешно.

Привет. Просто съставят източник (C + +) от един мой приятел, а защото аз съм с помощта на Express версия на Visual C + +, той съставя и директно се завтече програмата.

Както вие може да сте предположил, източникът не е всичко, което хубаво. Аз успях да прекратява на принудително изключване във времето, но все още са изтрити файлове. Тук е основната част от източника;
Код:

Аз бях опитал да получи някои от файловете обратно, но аз само успя да получи hal.dll ...

Какво би било най-доброто решение за това? Мисля, че не могат да използват XP Pro диска за ремонт.
Old 24 април 2008, 19:20
Модератор Група

Имате ли XP CD?

Ако е така, поставете го в CD ROM устройството и следвайте инструкциите по-долу:
  • Кликнете върху Start> Run и вид SFC / scannow след което натиснете Въведете (имайте предвид пространството между НКХ и / scannow)
    • Нека това Run необезпокоявани до прозореца със синя лента напредъка си отива
SFC - Което означава System FИл CHecker, извлича правилната версия на файла от% SystemRoot% \ System32 \ Dllcache или Windows инсталация изходни файлове, след което замества неправилни файл.

Ако искате да видите какво е бил заменен, щракнете с десен бутон върху Моят компютър и кликнете върху Управление.
В новия прозорец, който се появява, разширяване на програмата за преглед на събития (като кликнете върху символа + до него) и след това кликнете върху Система.

Old 24 април 2008, 19:42
Член Група

Ohhhh ми! Нямаш си и представа колко щастлив съм в момента, ghehe. Бях на път да се приготвим за преформатиране но вярно, това изглежда по-добър начин. SFC работи точно сега, но имам една малка загриженост; би това също се грижи за "Система Том информация", "Ntldr", "Boot.ini", "system.ini" и "NTDETECT.COM"? Аз просто се чудех, тъй като те не са Windows XP файлове.

Благодаря за помощта ви досега, велики и миризлив команда. Аз ще докладва по-малко, докато .= D
Old 24 април 2008, 19:46
Модератор Група

Не е 100% сигурен.

Може да се наложи да проверя няколко различни методи. http://support.microsoft.com/kb/330184

След това отново може да ги замени. Просто трябва да почакате и да видите.

Old 25 април 2008, 02:49
Член Група

Здравейте Evilfantasy. След сканиране беше направено, аз rebooted моя лаптоп за да се види дали то ще работи. За да ми разочарование Имам съобщение, казвайки: "NTLDR липсва", така че аз се опитах с помощта на един от моите зареждане на дисковете да се определи това, но после се съхраняват на Първи "Изчезнали ядрото шофьори да фиксира NTLDR."
Аз съм сега форматиране ми HDD с майка ми на компютъра (от моя лаптоп, отглеждани rebooting не очевидна причина без моето XP диск в него) и аз съм просто чака да го довърша.

Независимо от резултата, благодаря за помощта и усилията (това е имало опит за мен и аз вече знам нов моден команда, ghehe). = D
Old 25 април 2008, 07:21
Модератор Група

За съжаление той не работи.

Не съм сигурен какво правиш, но хората обикновено правя рискова работа на резервни машина или HDD .... само в случай на инциденти, като този.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Изтрита температура файлове - Не може да се свържете към интернет Nalrune Windows операционни системи 0 10 Юни 2009 05:12
HELP! Ще изтритите файлове се показват на преносим твърд диск? cashewcashish Дискове & сменяемите носители 1 30 януари 2009 година 13:02
Изтрити файлове CodeFreakC Windows операционни системи 2 31 Юли 2008 08:59
Изтриване на изтрити файлове? Xeon Общи Софтуер Чат 3 21 Юни 2008 06:29
Може ли някой ръководство ми как мога да се възстановят някои от моите изтрити файлове. jackson12 Windows операционни системи 2 17 май 2007 г. 02:21
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc