![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет. Просто съставят източник (C + +) от един мой приятел, а защото аз съм с помощта на Express версия на Visual C + +, той съставя и директно се завтече програмата. Както вие може да сте предположил, източникът не е всичко, което хубаво. Аз успях да прекратява на принудително изключване във времето, но все още са изтрити файлове. Тук е основната част от източника; Код: Какво би било най-доброто решение за това? Мисля, че не могат да използват XP Pro диска за ремонт. |
|
| |||
| |||
| Имате ли XP CD? Ако е така, поставете го в CD ROM устройството и следвайте инструкциите по-долу:
Ако искате да видите какво е бил заменен, щракнете с десен бутон върху Моят компютър и кликнете върху Управление. В новия прозорец, който се появява, разширяване на програмата за преглед на събития (като кликнете върху символа + до него) и след това кликнете върху Система. |
|
| |||
| |||
| Ohhhh ми! Нямаш си и представа колко щастлив съм в момента, ghehe. Бях на път да се приготвим за преформатиране но вярно, това изглежда по-добър начин. SFC работи точно сега, но имам една малка загриженост; би това също се грижи за "Система Том информация", "Ntldr", "Boot.ini", "system.ini" и "NTDETECT.COM"? Аз просто се чудех, тъй като те не са Windows XP файлове. Благодаря за помощта ви досега, велики и миризлив команда. Аз ще докладва по-малко, докато .= D |
|
| |||
| |||
| Не е 100% сигурен. Може да се наложи да проверя няколко различни методи. http://support.microsoft.com/kb/330184 След това отново може да ги замени. Просто трябва да почакате и да видите. |
|
| |||
| |||
| Здравейте Evilfantasy. След сканиране беше направено, аз rebooted моя лаптоп за да се види дали то ще работи. За да ми разочарование Имам съобщение, казвайки: "NTLDR липсва", така че аз се опитах с помощта на един от моите зареждане на дисковете да се определи това, но после се съхраняват на Първи "Изчезнали ядрото шофьори да фиксира NTLDR." Аз съм сега форматиране ми HDD с майка ми на компютъра (от моя лаптоп, отглеждани rebooting не очевидна причина без моето XP диск в него) и аз съм просто чака да го довърша. Независимо от резултата, благодаря за помощта и усилията (това е имало опит за мен и аз вече знам нов моден команда, ghehe). = D |
|
| |||
| |||
| За съжаление той не работи. Не съм сигурен какво правиш, но хората обикновено правя рискова работа на резервни машина или HDD .... само в случай на инциденти, като този. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изтрита температура файлове - Не може да се свържете към интернет | Nalrune | Windows операционни системи | 0 | 10 Юни 2009 05:12 |
| HELP! Ще изтритите файлове се показват на преносим твърд диск? | cashewcashish | Дискове & сменяемите носители | 1 | 30 януари 2009 година 13:02 |
| Изтрити файлове | CodeFreakC | Windows операционни системи | 2 | 31 Юли 2008 08:59 |
| Изтриване на изтрити файлове? | Xeon | Общи Софтуер Чат | 3 | 21 Юни 2008 06:29 |
| Може ли някой ръководство ми как мога да се възстановят някои от моите изтрити файлове. | jackson12 | Windows операционни системи | 2 | 17 май 2007 г. 02:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |