menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Kritické systémové soubory vypouští - Urgent.

Reply

Thread Nástroje
Old 24. dubna 2008, 17:17
Člen Skupina

Default Kritické systémové soubory vypouští - Urgent.

Ahoj. Jen jsem sestavený zdroj (C + +) z kamarád, a protože jsem pomocí Express verze Visual C + +, je sestavený a běžel přímo v programu.

Jak jste si mohli myslet, že zdroj není všechno hezké. I podařilo ukončit nucené odstávky v čase, ale soubory jsou stále vypouští. Zde je hlavní součástí zdroje;
Kód:

Jsem se snažil dostat některé soubory zpět, ale jsem jen podařilo dostat hal.dll ...

Jaký by byl nejlepší pro tuto opravu? Myslím, že nemůže používat XP Pro kotouče na opravu.
Old 24. dubna 2008, 19:20
Moderátor skupiny

Máte XP CD?

Pokud ano, umístěte ho na vaše CD-ROM mechaniky a postupujte podle pokynů v následující tabulce:
  • Klikněte na Start> Spustit a typ sfc / scannow Poté stiskněte Vstup (všimněte si, že prostor mezi VVP a / scannow)
    • Nechť tento běh nenarušenými dokud okno s modrým pokrok bar jede pryč
SFC - Jaká je zkratka pro System File CHecker, načte správnou verzi souboru z% Systemroot% \ System32 \ dllcache nebo zdrojových souborů instalace systému Windows, a pak nahradí nesprávný soubor.

Pokud chcete vidět, co bylo nahrazeno, právo-klikněte na Tento počítač a klikněte na Správa.
V novém okně, které se objeví, rozbalte položku Prohlížeč událostí (kliknutím na symbol + vedle ní) a poté klikněte na Systém.

Old 24. dubna 2008, 19:42
Člen Skupina

Ohhhh moje! Nemáte žádné ponětí, jak jsem šťastná hned, ghehe. Byl jsem o to se připravte na přeformátujete ale ano, to vypadá lepší. SFC běží právě teď, ale já mám jen jednu malou obavu, by to také se starají o "System Volume Information", "Ntldr", "boot.ini", "system.ini" a "NTDETECT.COM"? Jen jsem se divil, protože nejsou v systému Windows XP soubory.

Děkujeme za vaši pomoc, zatím velký a šikovný příkaz. I'll zprávu ve chvíli .= D
Old 24. dubna 2008, 19:46
Moderátor skupiny

Není 100% jistý.

Možná se budete muset vyzkoušet několik různých metod. http://support.microsoft.com/kb/330184

Tedy opět to může nahradit. Stačí si počkat a uvidíme.

Old 25. duben 2008, 02:49
Člen Skupina

Dobrý den Evilfantasy. Po testování bylo provedeno jsem restartoval můj laptop a zjistit, jestli to bude fungovat. K mému zklamání jsem dostal zprávu, že "NTLDR missing", tak jsem se pokusil pomocí jedné z mých boot disky opravit, ale pak jsem si na získávání "Missing jádra ovladače opravit NTLDR."
Já jsem teď formátování moje máma HDD pomocí počítače (od mého notebooku držena na restartu pro žádný zjevný důvod, w / můj disk v XP) a já jsem jen čekat na jeho dokončení.

Nicméně výsledek, díky za vaši pomoc a úsilí (jak bylo zážitkem pro mě a já teď vím nový šikovný příkaz ghehe). = D
Old 25. duben 2008, 07:21
Moderátor skupiny

Je mi líto, že to nefunguje.

Nejste si jisti, co jste dělali, ale lidé obvykle do rizikových prací na náhradní stroj, nebo HDD .... jen v případě mimořádných událostí, jako je tato.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Vypouští se temp soubory - Nelze se připojit k internetu Nalrune Operační systémy Windows 0 10. červen 2009 05:12
HELP! Budou smazané soubory objeví na přenosný pevný disk? cashewcashish Drives & Removable Media 1 30. ledna 2009 13:02
Smazaných souborů CodeFreakC Operační systémy Windows 2 31. Červenec 2008 08:59
Odstranit smazané soubory? Xeon Obecné Software Chat 3 21. června 2008 06:29
Může mi někdo průvodce jak mohu obnovit některé z mých smazané soubory. jackson12 Operační systémy Windows 2 17. května 2007 02:21
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.