μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Τα κρίσιμα αρχεία συστήματος διαγράφεται - Επείγον.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Απριλίου 2008, 17:17
Μέλος Ομάδα

Default Τα κρίσιμα αρχεία συστήματος διαγράφεται - Επείγον.

Γειά. Απλά έναν κώδικα (C + +) από έναν φίλο μου, και επειδή είμαι χρησιμοποιώντας την Express έκδοση της Visual C + +, που καταρτίζονται και λειτούργησε άμεσα το πρόγραμμα.

Όπως θα μπορούσε να πάρει μαντέψατε, η πηγή δεν ήταν ότι όλα τα ωραία. Θα καταφέρει να διακόψει την αναγκαστική διακοπή λειτουργίας σε χρόνο, αλλά εξακολουθούν να είναι τα αρχεία διαγράφονται. Εδώ είναι το κύριο μέρος της πηγής?
Κωδικός:

Έχω προσπαθήσει να πάρω λίγο πίσω από τα αρχεία, αλλά έχω μόνο κατόρθωσε να hal.dll ...

Ποια θα είναι η καλύτερη ενημέρωση κώδικα για αυτό; Πιστεύω πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα XP Pro δίσκου για την επισκευή.
Old 24 Απριλίου 2008, 19:20
Συντονιστής Ομάδας

Έχετε XP CD;

Αν ναι, τοποθετήστε το στη μονάδα CD ROM του υπολογιστή σας και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
  • Κάντε κλικ στην Έναρξη> Εκτέλεση και το είδος sfc / scannow στη συνέχεια πατήστε Εισάγετε (Να σημειωθεί ότι ο χώρος μεταξύ ΕΕΤ και / scannow)
    • Αφήστε αυτό τρέχουν ανενόχλητοι μέχρι το παράθυρο με το μπλε γραμμή προόδου περνάει
SFC - Ποια είναι, System File CHecker, ανακτά τη σωστή έκδοση του αρχείου από% Systemroot% \ System32 \ Dllcache ή τα αρχεία προέλευσης εγκατάστασης των Windows και, στη συνέχεια, αντικαθιστά το εσφαλμένο αρχείο.

Αν θέλετε να δείτε τι είχε αντικατασταθεί, κάντε δεξί κλικ Ο υπολογιστής μου "και κάντε κλικ Διαχείριση.
Στο νέο παράθυρο που εμφανίζεται, να επεκτείνουν το πρόγραμμα προβολής (κάνοντας κλικ στο σύμβολο + δίπλα του) και μετά κάντε κλικ στην Σύστημα.

Old 24 Απριλίου 2008, 19:42
Μέλος Ομάδα

Ohhhh μου! Δεν έχετε ιδέα πόσο ευχαριστημένος είμαι τώρα, ghehe. Ήμουν έτοιμος να ετοιμαστείτε να επαναμορφοποιήσει αλλά ναι, αυτό φαίνεται καλύτερο τρόπο. ΜΔΕ λειτουργεί τώρα, αλλά έχω μία μικρή ανησυχία? Αυτό θα ληφθεί επίσης μέριμνα για "System Volume Information", "Ntldr", "boot.ini", "System.ini" και "NTDETECT.COM"; Απλώς αναρωτιόμουν εφόσον αυτά δεν είναι τα αρχεία των Windows XP.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας μέχρι τώρα, της μόδας και μεγάλη εντολή. Θα υποβάλει έκθεση σε λίγο .= D
Old 24 Απριλίου 2008, 19:46
Συντονιστής Ομάδας

Δεν έχει 100% σίγουρος.

Ίσως να πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε ένα μερικές διαφορετικές μεθόδους. http://support.microsoft.com/kb/330184

Από την άλλη μπορεί να τους αντικαταστήσει. Απλά πρέπει να περιμένουμε για να δούμε.

Old 25η Απριλίου 2008, 02:49
Μέλος Ομάδα

Γεια σας Evilfantasy. Μετά τη σάρωση έγινε, I rebooted laptop μου να δούμε αν θα λειτουργήσει. Προς μεγάλη μου απογοήτευση πήρα ένα μήνυμα που λέει "NTLDR λείπει", γι 'αυτό προσπάθησα, με μία από δίσκους μου εκκίνησης για τον καθορισμό αυτό, αλλά τότε θα διατηρηθεί για να "Λείπει πυρήνα οδηγούς να καθοριστεί NTLDR."
Είμαι τώρα μορφοποίηση HDD μου τη μαμά μου με τη χρήση του υπολογιστή (από το φορητό υπολογιστή μου που εκτρέφονται για την επανεκκίνηση δεν προφανή λόγο w / XP δίσκο μου σε αυτόν) και είμαι απλά περιμένουμε να τελειώσει.

Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και τις προσπάθειες (είναι μια εμπειρία για μένα και τώρα γνωρίζουμε μια νέα εντολή της μόδας, ghehe). = D
Old 25η Απριλίου 2008, 07:21
Συντονιστής Ομάδας

Λυπούμαστε που δεν λειτούργησε.

Δεν είστε σίγουροι τι κάνατε, αλλά συνήθως οι άνθρωποι κάνουν επικίνδυνες εργασίες για μια εφεδρική μηχανή ή HDD .... μόνο σε περίπτωση ατυχημάτων όπως αυτό.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Διαγράφεται temp αρχεία - Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο internet Nalrune Λειτουργικά συστήματα Windows 0 10 Ιουν 2009 05:12
HELP! Θα διαγραφούν τα αρχεία εμφανίζονται σε φορητό σκληρό δίσκο; cashewcashish Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 30 Ιαν 2009 13:02
Διαγράφεται αρχεία CodeFreakC Λειτουργικά συστήματα Windows 2 31 Ιουλ 2008 08:59
Διαγράψτε αρχεία που έχουν διαγραφεί; Xeon Γενικά Λογισμικό Chat 3 21 Ιουν 2008 06:29
Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. jackson12 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 17η Μαΐου 2007 02:21
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.