![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά. Απλά έναν κώδικα (C + +) από έναν φίλο μου, και επειδή είμαι χρησιμοποιώντας την Express έκδοση της Visual C + +, που καταρτίζονται και λειτούργησε άμεσα το πρόγραμμα. Όπως θα μπορούσε να πάρει μαντέψατε, η πηγή δεν ήταν ότι όλα τα ωραία. Θα καταφέρει να διακόψει την αναγκαστική διακοπή λειτουργίας σε χρόνο, αλλά εξακολουθούν να είναι τα αρχεία διαγράφονται. Εδώ είναι το κύριο μέρος της πηγής? Κωδικός: Ποια θα είναι η καλύτερη ενημέρωση κώδικα για αυτό; Πιστεύω πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα XP Pro δίσκου για την επισκευή. |
|
| |||
| |||
| Έχετε XP CD; Αν ναι, τοποθετήστε το στη μονάδα CD ROM του υπολογιστή σας και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
Αν θέλετε να δείτε τι είχε αντικατασταθεί, κάντε δεξί κλικ Ο υπολογιστής μου "και κάντε κλικ Διαχείριση. Στο νέο παράθυρο που εμφανίζεται, να επεκτείνουν το πρόγραμμα προβολής (κάνοντας κλικ στο σύμβολο + δίπλα του) και μετά κάντε κλικ στην Σύστημα. |
|
| |||
| |||
| Ohhhh μου! Δεν έχετε ιδέα πόσο ευχαριστημένος είμαι τώρα, ghehe. Ήμουν έτοιμος να ετοιμαστείτε να επαναμορφοποιήσει αλλά ναι, αυτό φαίνεται καλύτερο τρόπο. ΜΔΕ λειτουργεί τώρα, αλλά έχω μία μικρή ανησυχία? Αυτό θα ληφθεί επίσης μέριμνα για "System Volume Information", "Ntldr", "boot.ini", "System.ini" και "NTDETECT.COM"; Απλώς αναρωτιόμουν εφόσον αυτά δεν είναι τα αρχεία των Windows XP. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας μέχρι τώρα, της μόδας και μεγάλη εντολή. Θα υποβάλει έκθεση σε λίγο .= D |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει 100% σίγουρος. Ίσως να πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε ένα μερικές διαφορετικές μεθόδους. http://support.microsoft.com/kb/330184 Από την άλλη μπορεί να τους αντικαταστήσει. Απλά πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. |
|
| |||
| |||
| Γεια σας Evilfantasy. Μετά τη σάρωση έγινε, I rebooted laptop μου να δούμε αν θα λειτουργήσει. Προς μεγάλη μου απογοήτευση πήρα ένα μήνυμα που λέει "NTLDR λείπει", γι 'αυτό προσπάθησα, με μία από δίσκους μου εκκίνησης για τον καθορισμό αυτό, αλλά τότε θα διατηρηθεί για να "Λείπει πυρήνα οδηγούς να καθοριστεί NTLDR." Είμαι τώρα μορφοποίηση HDD μου τη μαμά μου με τη χρήση του υπολογιστή (από το φορητό υπολογιστή μου που εκτρέφονται για την επανεκκίνηση δεν προφανή λόγο w / XP δίσκο μου σε αυτόν) και είμαι απλά περιμένουμε να τελειώσει. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και τις προσπάθειες (είναι μια εμπειρία για μένα και τώρα γνωρίζουμε μια νέα εντολή της μόδας, ghehe). = D |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε που δεν λειτούργησε. Δεν είστε σίγουροι τι κάνατε, αλλά συνήθως οι άνθρωποι κάνουν επικίνδυνες εργασίες για μια εφεδρική μηχανή ή HDD .... μόνο σε περίπτωση ατυχημάτων όπως αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαγράφεται temp αρχεία - Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο internet | Nalrune | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 10 Ιουν 2009 05:12 |
| HELP! Θα διαγραφούν τα αρχεία εμφανίζονται σε φορητό σκληρό δίσκο; | cashewcashish | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 30 Ιαν 2009 13:02 |
| Διαγράφεται αρχεία | CodeFreakC | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 31 Ιουλ 2008 08:59 |
| Διαγράψτε αρχεία που έχουν διαγραφεί; | Xeon | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 21 Ιουν 2008 06:29 |
| Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. | jackson12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17η Μαΐου 2007 02:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |