![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo. JA pravedan kompilirane izvor (C + +) iz prijatelj moj, i zato sam koristeći Express Edition Visual C + +, to sastavio i izravno vodio program. Kao što ste mogli pogoditi, izvor nije sve to lijepo. I uspio je prisiljena pobaciti shutdown u vremenu, ali je još uvijek slika izbrisana. Ovdje je glavni dio izvora; Code: Što bi bilo najbolje škripac za ovaj? Mislim ne mogu koristiti XP Pro disk na popravak. |
|
| |||
| |||
| Da li vi imati XP CD? Ako je tako, stavite ga u vaš CD-ROM pogon, a zatim slijedite upute u nastavku:
Ako želite vidjeti što je bio zamijenjen, desnom tipkom miša kliknite My Computer i kliknite na Uredi. U novom prozoru koji se pojavi, proširite Event Viewer (klikom na znak + pored nje), a zatim kliknite na Sistemski. |
|
| |||
| |||
| Ohhhh moj! Nemate indicija kako sam sretna sad, ghehe. Bio sam o da biste dobili spreman za reformatizovati Da, ali, ovaj put izgleda bolje. SFC se prikazuju odmah, ali JA dont imati jedan mali zabrinutost; bi to također voditi brigu o "System Volume Information", "Ntldr", "boot.ini", "SYSTEM.INI" i "NTDETECT.COM"? Bila sam jednostavno pitate od tih nisu Windows XP datoteka. Thanks for your help, do sada, velik i divan naredbu. Ja ću natrag u izvješću malo .= D |
|
| |||
| |||
| Nije 100% siguran. Vi svibanj morati isprobati nekoliko različitih načina. http://support.microsoft.com/kb/330184 Zatim ga ponovo svibanj zamijenite ih. Samo moram pričekati i vidjeti. |
|
| |||
| |||
| Pozdrav Evilfantasy. Nakon skeniranja je učinjeno, JA ponovno podizanje sustava moj laptop da li bi to raditi. Za moje razočaranje JA je dobio poruka kazivanje "NTLDR missing", pa sam pokušao koristeći jedan od mojih boot diskova popraviti da, ali onda sam je zadržao na uzimajući "Nedostaje kernel drivere NTLDR popraviti." Ja sam sada formatiranje HDD moja mama koristi moj kompjuter (od moj laptop držati na ponovne inicijalizacije operacijskog sust bez očitih razloga w / moj XP disk u njemu) i ja sam samo čekati da se završi. Bez obzira na rezultat, hvala na pomoći i trudu (to je bilo iskustvo za mene, a ja sad znam novi divan naredbu, ghehe). = D |
|
| |||
| |||
| Nažalost to nije posao. Niste sigurni što su radili, ali ljudi obično to rizično raditi na rezervni stroj ili HDD .... samo u slučaju incidenata ovako. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izbrisano temp datoteka - Ne mogu se spojiti na internet | Nalrune | Windows Operating Systems | 0 | 10. lipnja 2009 05:12 |
| POMOZITE! Izbrisanih datoteka će se pojaviti na prijenosni hard disk? | cashewcashish | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 30 siječanj 2009 13:02 |
| Izbrisanih datoteka | CodeFreakC | Windows Operating Systems | 2 | 31. srpnja 2008 08:59 |
| Izbriši izbrisanih datoteka? | Xeon | Općenito Software Chat | 3 | 21. lipnja 2008 06:29 |
| Može li iko vodič mene kako mogu oporaviti neke od mojih slika izbrisana. | jackson12 | Windows Operating Systems | 2 | 17. svibanj 2007 02:21 |
| Thread Tools | |
| |