kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A kritikus rendszer fájlokat törölni - Sürgős.

Reply

Téma eszközök
Old Április 24 2008, 17:17
Csoport tagja

Helló. Én csak össze forrás (C + +) egy barátom, és mert én vagyok az Express Edition A Visual C + +, akkor futott össze, és közvetlenül a programból.

Ahogy eddig is sejtette, a forrás nem volt, hogy szép. Sikerült abort kényszerű leállítása időben, de a kép még mindig el kell hagyni. Itt a fő része a forrás;
Kód:

Én már próbáltam, hogy néhány fájlt vissza, de már csak sikerült Hal.dll ...

Mi lenne a legjobb meg ezt? Azt hiszem, nem tudja használni az XP Pro lemezt megjavítani.
Old Április 24 2008, 19:20
Moderátor Csoport

Van egy XP CD-t?

Ha igen, akkor helyezzük be a CD-ROM-meghajtóba, és kövesse az alábbi instrukciókat:
  • Kattints Start> Futtatás és típusa sfc / scannow majd nyomja meg Enter (Megjegyzés: a tér között scf és / scannow)
    • Legyen ez nem zavart, amíg fut az ablakot a kék folyamatjelző megy el
SFC - Melyik áll System File CHecker, beolvassa a megfelelő verzióját a fájlt a% Systemroot% \ System32 \ Dllcache vagy a Windows telepítési forrás fájlokat, majd lecseréli a hibás fájlt.

Ha szeretné megtudni, mi a helyébe a jobb egérgombbal a Sajátgép elemre, és kattintson Kezelés.
Az új ablakban megjelenik, bontsa ki az Eseménynapló (kattintson a + jel található meg), majd kattintson Rendszer.

Old Április 24 2008, 19:42
Csoport tagja

Ó Istenem! Nincs nyom, milyen boldog vagyok most, ghehe. Épp, hogy kész arra, hogy de igen, ez úgy néz ki jobban. SFC fut most, de van egy kis aggodalomra ad okot; lenne ez is vigyázni "System Volume Information", "Ntldr", "boot.ini", "system.ini" és a "NTDETECT.COM"? Én csak gondoltam, mivel ezek nem a Windows XP fájljait.

Köszönjük a segítséget eddigi nagy és klassz a parancsot. Majd jelentést egy kicsit .= D
Old Április 24 2008, 19:46
Moderátor Csoport

Nem 100% biztos.

Lehet, hogy nézd meg néhány más módszerekkel. http://support.microsoft.com/kb/330184

Aztán megint azt helyettesítik. Csak meg kell várni,.

Old Április 25 2008, 02:49
Csoport tagja

Hello Evilfantasy. Miután a vizsgálat is történt, én újraindította my laptop, hogy ha lenne munka. Az én csalódás van egy üzenet, hogy "hiányzó NTLDR", így próbáltam én használ egy boot lemezeket rögzíteni, de akkor én tartott kapok "Hiányzik kernel vezetők rögzítése NTLDR".
Most én formatting HDD segítségével az anyám a számítógép (laptop, mert én tartott újraindítás nem látható ok w / my XP lemezt), és én csak arra várnak, hogy a végéig.

Ennek ellenére az eredmény, köszönöm a segítséget, és erőfeszítéseket (ez volt a tapasztalat, és én tudom, most egy új, remek irányító, ghehe). = D
Old Április 25 2008, 07:21
Moderátor Csoport

Sajnáljuk, hogy nem működik.

Nem tudja, mit csinál, de az emberek általában nem kockázatos munka egy tartalék gép HDD .... csak abban az esetben, ha az események, mint ez.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.