פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מערכת קבצים שנמחקו קריטי - דחוף.

Reply

שרשרת כלים
Old 24 אפריל 2008, 17:17
חבר קבוצת

Default מערכת קבצים שנמחקו קריטי - דחוף.

שלום. אני רק מלוקט מקור (C + +) של חבר שלי, ובגלל שאני משתמש של Express Edition Visual C + +, הוא רץ ישירות מלוקט ו התוכנית.

כפי שאתה יכול כבר מנחש, את המקור לא היה כל כך יפה. הצלחתי בטל הכפויה בזמן הכיבוי, אבל עדיין את הקבצים שנמחקו. הנה החלק העיקרי של המקור;
קוד:

ניסיתי להשיג חלק מהקבצים בחזרה אבל אני כבר הצליח להגיע רק hal.dll ...

מה יהיה הכי טוב לתקן את זה? אני מאמין שאני לא יכול להשתמש ב XP Pro דיסק לתקן.
Old 24 אפריל 2008, 19:20
מנהל קבוצת

האם יש לך תקליטור של XP?

אם כן, זה המקום שלך כונן CD ROM אחר ההוראות הבאות:
  • לחץ על התחל> הפעלה והקלד sfc / scannow לאחר מכן לחצו הזן (יש לציין את החלל בין scf ו / scannow)
    • תן undisturbed זה לרוץ עד חלון עם מד התקדמות כחול הולך מפה
Sfc - איזה משמעו System File Checker, מאחזר את הגירסה הנכונה של הקובץ?% Systemroot% \ System32 \ Dllcache או את קבצי המקור של התקנת Windows ולאחר מכן מחליף את הקובץ השגוי.

אם אתה רוצה לראות מה הוחלף, באמצעות לחצן העכבר הימני על המחשב שלי ולחץ על ניהול.
במסגרת חלון חדש שמופיע, הרחב את מציג האירועים (על ידי לחיצה על הסימן + ליד זה) ולאחר מכן לחץ על מערכת.

Old 24 אפריל 2008, 19:42
חבר קבוצת

Ohhhh שלי! אין לך מושג כמה אני שמח עכשיו, ghehe. אני עומד לקבל מוכן לאתחל מחדש אבל כן, זה נראה בדרך הטובה ביותר. Sfc פועל כעת, אבל יש לי חשש אחד קטן, היה זה גם לטפל "System Volume Information", "Ntldr", "Boot.ini", "System.ini" ו "NTDETECT.COM"? אני רק תוהה שכן אלה אינם קבצים של Windows XP.

תודה על העזרה שלך עד כה, נהדר ו nifty פקודה. אני נדווח שוב קצת .= D
Old 24 אפריל 2008, 19:46
מנהל קבוצת

לא בטוח 100%.

ייתכן שיהיה צורך לבדוק בכמה שיטות. http://support.microsoft.com/kb/330184

מצד שני הוא עשוי להחליף אותם. רק צריך לחכות ולראות.

Old 25 אפריל 2008, 02:49
חבר קבוצת

שלום Evilfantasy. לאחר הסריקה נעשה, אני rebooted הנייד שלי כדי לראות אם זה יעבוד. אכזבה שלי יש לי הודעה אומר "NTLDR חסר", אז ניסיתי להשתמש באחד הדיסקים שלי האתחול כדי לתקן את זה, אבל אז המשכתי לניצול "חסר ליבה הנהגים לתקן NTLDR."
אני עכשיו העיצוב שלי HDD באמצעות המחשב של אמא שלי (הנייד שלי מאז המשיכו יתכן ואיתחול ללא סיבה נראית לעין W / XP שלי דיסק בו) ואני פשוט להמתין עד לסיומו.

זאת התוצאה, תודה על העזרה ועל המאמצים (עבר חוויה בשבילי ואני יודע עכשיו nifty פקודה חדשה, ghehe). = D
Old 25 אפריל 2008, 07:21
מנהל קבוצת

מצטער, אבל זה לא עובד.

לא בטוח מה אתה היית עושה, אבל אנשים בדרך כלל עושים עבודה מסוכנת על חילוף או מכונת HDD .... רק במקרה של אירועים כאלה.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
טמפ קבצים שנמחקו - לא מצליח להתחבר לאינטרנט Nalrune מערכות ההפעלה Windows 0 -10 יוני 2009 05:12
עזרה! האם קבצים שנמחקו מופיעות על הכונן הקשיח הנייד? cashewcashish כוננים & נשלפת 1 עד ה -30 בחודש ינואר 2009 13:02
נמחקו קבצים CodeFreakC מערכות ההפעלה Windows 2 31 יולי 2008 08:59
מחיקת קבצים שנמחקו? Xeon כללי תוכנות צ 'אט 3 21st יוני 2008 06:29
מישהו יכול להדריך אותי כיצד אוכל לשחזר חלק שלי קבצים שנמחקו. jackson12 מערכות ההפעלה Windows 2 -17 במאי 2007 02:21
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.