![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. אני רק מלוקט מקור (C + +) של חבר שלי, ובגלל שאני משתמש של Express Edition Visual C + +, הוא רץ ישירות מלוקט ו התוכנית. כפי שאתה יכול כבר מנחש, את המקור לא היה כל כך יפה. הצלחתי בטל הכפויה בזמן הכיבוי, אבל עדיין את הקבצים שנמחקו. הנה החלק העיקרי של המקור; קוד: מה יהיה הכי טוב לתקן את זה? אני מאמין שאני לא יכול להשתמש ב XP Pro דיסק לתקן. |
|
| |||
| |||
| האם יש לך תקליטור של XP? אם כן, זה המקום שלך כונן CD ROM אחר ההוראות הבאות:
אם אתה רוצה לראות מה הוחלף, באמצעות לחצן העכבר הימני על המחשב שלי ולחץ על ניהול. במסגרת חלון חדש שמופיע, הרחב את מציג האירועים (על ידי לחיצה על הסימן + ליד זה) ולאחר מכן לחץ על מערכת. |
|
| |||
| |||
| Ohhhh שלי! אין לך מושג כמה אני שמח עכשיו, ghehe. אני עומד לקבל מוכן לאתחל מחדש אבל כן, זה נראה בדרך הטובה ביותר. Sfc פועל כעת, אבל יש לי חשש אחד קטן, היה זה גם לטפל "System Volume Information", "Ntldr", "Boot.ini", "System.ini" ו "NTDETECT.COM"? אני רק תוהה שכן אלה אינם קבצים של Windows XP. תודה על העזרה שלך עד כה, נהדר ו nifty פקודה. אני נדווח שוב קצת .= D |
|
| |||
| |||
| לא בטוח 100%. ייתכן שיהיה צורך לבדוק בכמה שיטות. http://support.microsoft.com/kb/330184 מצד שני הוא עשוי להחליף אותם. רק צריך לחכות ולראות. |
|
| |||
| |||
| שלום Evilfantasy. לאחר הסריקה נעשה, אני rebooted הנייד שלי כדי לראות אם זה יעבוד. אכזבה שלי יש לי הודעה אומר "NTLDR חסר", אז ניסיתי להשתמש באחד הדיסקים שלי האתחול כדי לתקן את זה, אבל אז המשכתי לניצול "חסר ליבה הנהגים לתקן NTLDR." אני עכשיו העיצוב שלי HDD באמצעות המחשב של אמא שלי (הנייד שלי מאז המשיכו יתכן ואיתחול ללא סיבה נראית לעין W / XP שלי דיסק בו) ואני פשוט להמתין עד לסיומו. זאת התוצאה, תודה על העזרה ועל המאמצים (עבר חוויה בשבילי ואני יודע עכשיו nifty פקודה חדשה, ghehe). = D |
|
| |||
| |||
| מצטער, אבל זה לא עובד. לא בטוח מה אתה היית עושה, אבל אנשים בדרך כלל עושים עבודה מסוכנת על חילוף או מכונת HDD .... רק במקרה של אירועים כאלה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| טמפ קבצים שנמחקו - לא מצליח להתחבר לאינטרנט | Nalrune | מערכות ההפעלה Windows | 0 | -10 יוני 2009 05:12 |
| עזרה! האם קבצים שנמחקו מופיעות על הכונן הקשיח הנייד? | cashewcashish | כוננים & נשלפת | 1 | עד ה -30 בחודש ינואר 2009 13:02 |
| נמחקו קבצים | CodeFreakC | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 31 יולי 2008 08:59 |
| מחיקת קבצים שנמחקו? | Xeon | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 21st יוני 2008 06:29 |
| מישהו יכול להדריך אותי כיצד אוכל לשחזר חלק שלי קבצים שנמחקו. | jackson12 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -17 במאי 2007 02:21 |
| שרשרת כלים | |
| |