mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Kritinės sistemos failus ištrinta - Skubiai.

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 24, 2008, 17:17
Narys

Labas. Aš tiesiog surinkti šaltinis (C + +), iš mano draugas, ir todėl aš naudoju Express Edition Visual C + +, ji parengė ir tiesiogiai RAN programa.

Kaip galima jau supratote, šaltinis buvo ne visi, kad gražus. Man pavyko nutraukti priverstinį uždarymo laiko, bet failus vis dar Išbraukta. Čia yra pagrindinė dalis, šaltiniui nustatyti;
Kodas

Aš bandė gauti kai kurias bylas atgal, bet aš tik sugebėjo Hal.dll ...

Koks būtų geriausias fix this? Manau negalima naudoti XP Pro disko remontas.
Old Balandis 24, 2008, 19:20
Moderatorius Grupė

Ar turite XP CD?

Jei taip, įdėkite jį į savo CD ROM ir sekite nurodymais:
  • Spauskite Start> Run ir tipas sfc / scannow paspauskite Registracija (Pastaba tarp SCF ir kosmosas / scannow)
    • Tegul paleisti ramiai, kol su mėlyna juosta lango nueina
MNK - Kuris stendai SSISTEMA File CHecker, atkuria tinkamą versiją iš% SystemRoot% file \ system32 \ dllcache arba Windows diegimo pirminiai failai, o tada pakeičia neteisingas failo.

Jei norite pamatyti, kas buvo pakeista, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris, tada spustelėkite Valdymas.
Į naują langą, kad atrodo, išplėskite Įvykių peržiūros programą (paspaudę ant + simbolį, esantį šalia jos), tada spauskite Sistema.

Old Balandis 24, 2008, 19:42
Narys

Ohhhh my! Jūs neturite Patariama, kaip laimingas aš dabar, ghehe. Buvau apie pasiruošti performatuoti bet Aye, tai atrodo taip geriau. MNK veikia dabar, bet aš turiu vieną mažą susirūpinimą; Ar tai taip pat rūpinasi "System Volume Information", "Ntldr", "boot.ini", "System.ini" ir "NTDETECT.COM"? I was just wondering, nes jos yra ne Windows XP failus.

Thanks for your help šiol, didelis ir madingas komandą. I'll atsiskaityti truputį .= D
Old Balandis 24, 2008, 19:46
Moderatorius Grupė

Ne 100% tikras.

Jums gali tekti patikrinti keletą skirtingų metodų. http://support.microsoft.com/kb/330184

Ir vėl jis gali jas pakeisti. Tiesiog reikia palaukti ir pamatyti.

Old Balandis 25, 2008, 02:49
Narys

Sveiki Evilfantasy. Po skenavimo buvo padaryta, man perleist mano nešiojamas, ar jis turėtų veikti. Mano nusivylimas gavau pranešimą: "NTLDR trūksta", taigi aš bandžiau, naudojant vieną iš savo įkrovos diskus nustatyti, kad, bet aš nuolat apie tai, kaip "Trūksta branduolio tvarkykles nustatyti NTLDR rinkmenos".
Aš dabar formatavimo mano HDD su mano mamai kompiuterį (nes mano nešiojamas laikomi paleista be aiškios priežasties w / my XP diską it) And I'm just waiting for it apdaila.

Nepaisant to, ačiū už jūsų pagalbą ir pastangų (tai buvo man patirties ir dabar žinau, naują madingas komandą ghehe). = D
Old Balandis 25, 2008, 07:21
Moderatorius Grupė

Sorry it didn't work.

Nežinote, ką darė, bet žmonės paprastai tai rizikingas darbas atsarginės mašina ar HDD .... tik tuo atveju, incidentų kaip šis.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.