mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Kritisks sistēmas failus Svītrots - Steidzami.

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 24, 2008, 17:17
Loceklis

Default Kritisks sistēmas failus Svītrots - Steidzami.

Sveiki. Es tikai apkopo avots (C + +) no mans draugs, un tāpēc, ka es esmu, izmantojot Express izdevums Visual C + +, ir apkopoti un tieši vadīja programmu.

Kā jūs varētu esat uzminēt, avots bija nav tik jauki. Man izdevās pārtraukt piespiedu izslēgšanas laikā, bet faili ir vēl svītro. Šeit ir lielākā daļa no avota;
Kods:

Esmu mēģinājis iegūt dažus failus atpakaļ, bet es esmu tikai izdevās iegūt hal.dll ...

Kāds būtu labākais noteikt šim? Es uzskatu, ka es nevar izmantot XP Pro disku remonts.
Old Aprīlis 24, 2008, 19:20
Moderator Group

Vai jums ir XP CD?

Ja tā, tad ievieto to savā CD ROM disku un izpildiet tālāk minētos norādījumus:
  • Noklikšķiniet uz Start> Run un tips sfc / scannow tad nospiediet Enter (Piezīme telpu starp SCF un / scannow)
    • Apzīmēt to palaist mierā, kamēr logs ar zilu progresa josla iet prom
SFC - Kura stendi SSISTĒMA File CHecker, iegūst pareizo faila versiju no% systemroot% \ System32 \ Dllcache vai Windows instalācijas avota failus un pēc tam aizstāj nepareizo failu.

Ja jūs vēlaties redzēt, kas ir aizstāta ar peles labo pogu noklikšķiniet uz Mans dators un noklikšķiniet uz Manage.
In jaunā logā, kas parādās, paplašināt Event Viewer (klikšķinot uz + simbola blakus tai), un pēc tam noklikšķiniet uz Sistēma.

Old Aprīlis 24, 2008, 19:42
Loceklis

Ohhhh mana! Jums nav ne jausmas, cik laimīgs es esmu tieši tagad, ghehe. Man bija aptuveni lai tas būtu gatavs pārformatēt, bet aye, tas izskatās kā labāk. SFC darbojas tieši tagad, bet man ir viena maza interese, kas tas arī parūpēties par "System Volume Information", "Ntldr", "Boot.ini", "SYSTEM.INI" un "NTDETECT.COM"? Es tikai domāju, jo tas nav Windows XP faili.

Thanks for your help līdz šim liela un modes komandu. Es ziņot neilga .= D
Old Aprīlis 24, 2008, 19:46
Moderator Group

Not 100% sure.

Jums var būt apskatīt dažas dažādas metodes. http://support.microsoft.com/kb/330184

Tad atkal var tās aizstāj. Vienkārši ir jāgaida un redzēt.

Old Aprīlis 25, 2008, 02:49
Loceklis

Hello Evilfantasy. Pēc skenēšanas tika darīts, es rebooted savu klēpjdatoru lai redzētu, vai tas strādā. Manu vilšanos es saņēmu ziņu, sakot "fails NTLDR trūkst", tāpēc es mēģināju, izmantojot vienu no maniem boot disku noteikt, ka, bet tad es tur kļūst "Missing kodola vadītājiem noteikt fails NTLDR.
Es tagad formatējumu manu HDD, izmantojot manu MOM datoru (kopš manu portatīvo datoru tur rebooting bez redzama iemesla w / manu XP disku tā) un es esmu tikai gaida to finish.

Tomēr rezultāts, paldies par jūsu palīdzību un centieniem (tas ir bijusi pieredze ar mani un tagad es zinu jauns modes komandu, ghehe). = D
Old Aprīlis 25, 2008, 07:21
Moderator Group

Sorry tas nav darba.

Nezināt, kas jums dara, bet cilvēki parasti riskantu darbu rezerves mašīnu vai HDD .... tikai gadījumā, ja negadījumu, kā šis.

Reply

Register

Bookmarks