![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Witaj. Ja po prostu skompilowane źródło (C + +) z mój przyjaciel, a ponieważ Używam Express wydanie Visual C + +, to zestawione bezpośrednio i prowadził program.
Jak could've domyślasz, źródłem wszystkiego, co nie było miłe. Udało mi się przerwać zmuszony w czasie zamykania, ale pliki są nadal usuwane. Oto główna część źródła; Kod:
Jaki byłby najlepszy do tego naprawić? Wierzę, że nie mogę korzystać z XP Pro dysk do naprawy. |
|
|
|||
|
|||
|
Czy masz XP CD?
Jeśli tak, należy umieścić go w stacji CD ROM i postępuj zgodnie z instrukcjami poniżej:
Jeśli chcesz zobaczyć, co zostało zastąpione, kliknij prawym przyciskiem myszy Mój komputer i kliknij na Zarządzanie. W nowym oknie rozwiń Podglądzie zdarzeń (poprzez kliknięcie na symbol + obok niego), a następnie kliknij na System. |
|
|
|||
|
|||
|
Ohhhh moje! Nie masz pojęcia, jak szczęśliwy jestem w tej chwili, ghehe. Byłem na temat, aby uzyskać gotowy do sformatowania, ale zawsze ten sposób wygląda lepiej. SFC działa teraz, ale nie ma jeden mały powód do obaw; byłoby to również zająć "System Volume Information", "Ntldr", "boot.ini", "system.ini" i "NTDETECT.COM"? I was just wondering, ponieważ nie są one Windows XP pliki.
Dziękujemy za pomoc do tej pory, wielkie i Nifty polecenia. I'll sprawozdania za chwilę .= D |
|
|
|||
|
|||
|
Nie 100% pewności.
Być może trzeba będzie sprawdzić kilka różnych metod. http://support.microsoft.com/kb/330184 Następnie ponownie może ich zastąpić. Po prostu trzeba poczekać i zobaczyć. |
|
|
|||
|
|||
|
Hello Evilfantasy. Po zakończeniu skanowania została sporządzona, i mój laptop uruchomiony ponownie, aby sprawdzić, czy to będzie działać. Aby moje rozczarowanie Mam komunikat "NTLDR missing", więc próbowałem za pomocą jednej z moich dyski startowe to naprawić, ale wtedy przechowywane na dostawanie "Brak sterowników jądra ustalić NTLDR".
Jestem teraz moje formatowania HDD moja mama przy użyciu komputera (ponieważ mój laptop trzymany na ponowne uruchamianie bez wyraźnej przyczyny w / XP mój dysk w nim) i jestem tylko czekają na to, aby zakończyć. Niemniej jednak wynik, dziękuję za pomoc i wysiłki (to doświadczenie było dla mnie i wiem teraz nową Nifty polecenie, ghehe). = D |
|
|
|||
|
|||
|
Niestety nie działa.
Not sure what you were doing, ale ludzie zwykle nie ryzykownych prac nad zapasowe maszyny lub HDD .... tylko w przypadku incydentów, takich jak ten. |