menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Kritické systémové súbory vypúšťa - Urgent.

Reply

Thread Tools
Old 24. apríla 2008, 17:17
Člen Skupina

Default Kritické systémové súbory vypúšťa - Urgent.

Ahoj. Len som zostavený zdroj (C + +) z kamarát, a pretože som pomocou Express verzie Visual C + +, je zostavený a běžel priamo v programe.

Ako ste si mohli myslieť, že zdroj nie je všetko pekné. I podarilo ukončiť nútenej odstávky v čase, ale súbory sú stále vypúšťa. Tu je hlavná súčasť zdroja;
Kód:

Som sa snažil dostať niektoré súbory späť, ale som len podarilo dostať hal.dll ...

Aký by bol najlepší pre túto opravu? Myslím, že nemôže používať XP Pro kotúče na opravu.
Old 24. apríla 2008, 19:20
Moderátor skupiny

Máte XP CD?

Ak áno, umiestnite ho na vaše CD-ROM mechaniky a postupujte podľa pokynov v nasledujúcej tabuľke:
  • Kliknite na Štart> Spustiť a typ sfc / scannow Potom stlačte Vstup (všimnite si, že priestor medzi SCF a / scannow)
    • Nech tento beh nenarušenými kým okno s modrým pokrok bar jede pryč
SFC - Aká je skratka pre SYSTÉM File CHecker, načíta správnu verziu súboru z% Systemroot% \ System32 \ dllcache alebo zdrojových súborov inštalácie systému Windows, a potom nahradí nesprávny súbor.

Ak chcete vidieť, čo bolo nahradené, právo-kliknite na Tento počítač a kliknite na Správa.
V novom okne, ktoré sa objaví, rozbaľte položku Zobrazovač udalostí (kliknutím na symbol + vedľa nej) a potom kliknite na Systém.

Old 24. apríla 2008, 19:42
Člen Skupina

Ohhhh moje! Nemáte žiadne poňatie, ako som šťastná hneď, ghehe. Bol som o to sa pripravte na přeformátujete ale áno, to vyzerá lepšie. SFC beží práve teraz, ale já mám len jednu malú obavu, by to tiež sa starajú o "System Volume Information", "Ntldr", "boot.ini", "system.ini" a "NTDETECT.COM"? Len som sa divil, pretože nie sú v systéme Windows XP súbory.

Ďakujeme za vašu pomoc, zatiaľ veľký a šikovný príkaz. I'll správu vo chvíli .= D
Old 24. apríla 2008, 19:46
Moderátor skupiny

Nie je 100% istý.

Možno sa budete musieť vyskúšať niekoľko rôznych metód. http://support.microsoft.com/kb/330184

Teda opäť to môže nahradiť. Stačí si počkať a uvidíme.

Old 25. apríl 2008, 02:49
Člen Skupina

Dobrý deň Evilfantasy. Po testovaní bolo vykonané jsem restartoval môj laptop a zistiť, či to bude fungovať. K môjmu sklamanie som dostal správu, že "NTLDR missing", tak som sa pokúsil pomocou jednej z mojich boot disky opraviť, ale potom som si na získavanie "Missing jadra ovládače opraviť NTLDR."
Já jsem teď formátovania moja mama HDD pomocou počítača (od môjho notebooku držia na reštartu pre žiadny zjavný dôvod, w / môj disk v XP) a ja som len čakať na jeho dokončenie.

Avšak výsledok, vďaka za vašu pomoc a úsilie (ako bolo zážitkom pre mňa a ja teraz viem nový šikovný príkaz ghehe). = D
Old 25. apríl 2008, 07:21
Moderátor skupiny

Je mi ľúto, že to nefunguje.

Nie ste si istí, čo ste robili, ale ľudia obvykle do rizikových prác na náhradný stroj, alebo HDD .... len v prípade mimoriadnych udalostí, ako je táto.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vypúšťa sa temp súbory - Nedá sa pripojiť k internetu Nalrune Operačné systémy Windows 0 10. jún 2009 05:12
HELP! Budú zmazané súbory objaví na prenosný pevný disk? cashewcashish Drives & Removable Media 1 30. januára 2009 13:02
Zmazaných súborov CodeFreakC Operačné systémy Windows 2 31. Júl 2008 08:59
Odstrániť zmazané súbory? Xeon Všeobecné Software Chat 3 21. júna 2008 06:29
Môže mi niekto sprievodca ako môžem obnoviť niektoré z mojich zmazané súbory. jackson12 Operačné systémy Windows 2 17. mája 2007 02:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.