![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. ЈА праведан компилиране извор (Ц + +) из пријатељ мој, и зато сам помоћу Експресс Едитион Висуал Ц + +, то саставио и директно водио програм. Као што сте могли погодити, извор није све то лепо. И успео је присиљена побацити обустава рада у времену, али је још увек слика избрисана. Овде је главни део извора; Цоде: Шта би било најбоље за шкрипац данашји? Мислим не могу да користе КСП Про диск на поправку. |
|
| |||
| |||
| Да ли ви да има КСП ЦД? Ако је тако, ставите га у ваш ЦД-РОМ диск јединицу, а затим следите упутства у наставку:
Ако желите видјети што је био замењен, десним тастером миша кликните на Мы Цомпутер и кликните на Уреди. У новом прозору који се појави, про Евент Виеуер (кликом на знак + поред ње), а затим кликните на Системски. |
|
| |||
| |||
| Охххх мој! Немате индиција како сам сретна сад, гхехе. Био сам о за добити спреман за реформатизовати Да, али, овај пут изгледа боље. СФЦ се приказују одмах, ипак ЈА донт имати један мали забринутост; би то такође да води бригу о "Сыстем Волуме Информатион", "НТЛДР", "Боот.ини", "СЫСТЕМ.ИНИ" и "НТДЕТЕЦТ.ЦОМ"? Била сам једноставно питате од тих нису Уиндоус КСП датотека. Тханкс фор ыоур хелп, до сада, велик и диван команду. Ја ћу назад у извештају мало .= Д |
|
| |||
| |||
| Није 100% сигуран. Ви мај морати испробати неколико различитих начина. хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/330184 Затим га поново мај замените их. Само морам сачекати и видети. |
|
| |||
| |||
| Поздрав Евилфантасы. Након скенирања је учињено, ЈА поново подизање система мој лаптоп да ли би то радити. За моје разочарање ЈА је добио порука казивање "НТЛДР миссинг", па сам покушао помоћу један од мојих боот дискова поправити да, али онда сам је задржао на узимајући "Недостаје кернел дривер НТЛДР поправити." Ја сам сада форматирање ХДД моја мама користи мој компјутер (од мој лаптоп држати на поновне покретања оперативног сушта без правописних разлога у / мој КСП диск у њему) и ја сам само чекати да се заврши. Без обзира на резултат, хвала на помоћи и труду (то је било искуство за мене, а ја сад знам нови диван наредбу, гхехе). = Д |
|
| |||
| |||
| Нажалост то није посао. Нисте сигурни шта су радили, али људи обично то ризично радити на резервни машина или ХДД .... само у случају инцидената овако. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Обрисан темп податке - Не могу се повезати на интернет | Налруне | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 10. јуна 2009 05:12 |
| Помозите! Избрисаних датотека ће се појавити на преносни хард диск? | цасхеуцасхисх | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 30 јануар 2009 13:02 |
| Избрисаних датотека | ЦодеФреакЦ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 31. јула 2008 08:59 |
| Избриши избрисаних датотека? | Ксеон | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 21. јуна 2008 06:29 |
| Може ли ико водич мене како могу опоравити неке од мојих слика избрисана. | јацксон12 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 17 мај 2007 02:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |