az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Kritik sistem dosyaları silindi - Acil.

Reply

Konu Araçları
Old 24 Nisan 2008, 17:17
Üye Grubu

Merhaba. Çünkü Visual C ve Express Edition kullanıyorum Ben sadece benim bir arkadaşım, ve (C + +) bir kaynak derleme + +, bu derleme ve doğrudan program koştum.

Sizin de tahmin ettiğiniz verebilir, kaynak bu hoş değildi. Ben zamanında zorla kapatma iptal, ama yönetilen dosyaları hala silinir. İşte kaynak temel bir parçası;
Kodu:

Geri bazı dosyaları almak için denedim ama sadece hal.dll için idare ettik ...

Bu en iyi tamir olacak? I onarmak için XP Pro disk kullanamazsınız inanıyoruz.
Old 24 Nisan 2008, 19:20
Moderatör Grubu

Bir XP CD var mı?

Bu durumda, CD ROM sürücüsüne yerleştirin ve aşağıdaki talimatları izleyin:
  • Tıklayın Başlat> Çalıştır ve türü sfc / scannow sonra da Girin () scf ve / scannow arasında boşluk notu
    • Bu çalıştırmak mavi ilerleme çubuğu ile pencere kadar uzaklıktadır gidiyor rahat edelim
SFC - Hangi simgeler System Kİle CHecker, ve% SystemRoot% dosya \ System32 \ Dllcache veya Windows kurulum kaynak dosyaların doğru sürümünü alır sonra yanlış dosya yerini alır.

Eğer ne yerini görmek isterseniz, Bilgisayarım'ı sağ tıklatın ve tıklayın Yönet.
Çıkan yeni pencerede, (bu + sembolü onun yanında üzerine tıklayarak) ve sonra tıklayın Olay Görüntüleyicisi'ni genişletin Sistem.

Old 24 Nisan 2008, 19:42
Üye Grubu

Ohhhh benim! Hiç ipucu ne ben şimdi, ghehe mutluluk var. Ben almak biçimlendirirseniz ama evet hazır olduğunu, bu şekilde daha iyi gözüküyor. SFC şu anda çalışıyor, fakat bir tane küçük bir endişe var, bu da dikkat ediyorum "System Volume Information", "Ntldr", "boot.ini", "System.ini" ve "NTDETECT.COM"? Bu Windows XP dosyaları değil sadece merak ediyorum.

Thanks for your help, şimdiye kadar, büyük ve şık komutu. Ben kısa bir süre içinde rapor edeceğiz .= D
Old 24 Nisan 2008, 19:46
Moderatör Grubu

100% emin olun.

Birkaç farklı yöntem kontrol gerekebilir. http://support.microsoft.com/kb/330184

Sonra tekrar onlara yerini Mayıs Sadece beklemek ve görmek var.

Old 25 Nisan 2008, 02:49
Üye Grubu

Merhaba Evilfantasy. Sonra yapıldı tarama, ben eğer iş görmek için dizüstü yeniden başlatılması. Beni şaşırtan için "eksik NTLDR, böylece, ama sonra" elde NTLDR düzeltmek için çekirdek sürücüleri Kayıp devam etti düzeltmek için bir benim önyükleme diskleri kullanarak denedim bir mesaj söyleyerek var. "
Şimdi benim annem bilgisayar kullanarak HDD biçimlendirme pm (çünkü benim laptop hiç belli nedenle W için rebootlayana devam etti / benim XP disk) ve bunu bitirmek için sadece bekliyorum.

Yardımınız ve çabalarına Ancak sonuç, teşekkürler (bu benim için bir deneyim oldu ve ben artık, ghehe) yeni bir şık komutu biliyorum. = D
Old 25 Nisan 2008, 07:21
Moderatör Grubu

Bu işe yaramadı üzgünüm.

Sen değil yaptıklarımızın, ama insanlar genellikle yapmak riskli iş yedek bir makine ya da HDD üzerinde .... emin bu gibi olaylar durumunda.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından