менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Критичні системні файли видалені - Срочно.

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 квітня 2008, 17:17
Член групи

Default Критичні системні файли видалені - Срочно.

Здравствуйте. Я просто склав джерела (C + +) з моїм другом, і тому, що я використовую Express Edition в Visual C + +, компіляція і безпосередньо керував програмою.

Як ви могли вже здогадатися, джерело не дуже-то приємно. Мені вдалося перервати примусове завершення роботи в термін, але файли ще був знищений. Ось основна частина вихідного коду;
Код:

Я спробував отримати деякі файли назад, але я змогла потрапити тільки hal.dll ...

Що було б краще виправити це? Я вважаю, я не можу використовувати диска XP Pro для ремонту.
Old 24 квітня 2008, 19:20
Модератор групи

Чи є у вас XP CD?

Якщо так, то помістіть його в привід компакт-диску, і виконуйте вказівки нижче:
  • Натисніть на Пуск> Виконати і тип SFC / SCANNOW натисніть Увійти (зверніть увагу на пробіл між СЗП і / SCANNOW)
    • Нехай це спокійно працювати, поки вікно з синім смузі прогресу йде
SFC - Що означає SИстема FIle CХеккер, відновлює правильну версію файлу% SystemRoot% \ System32 \ Dllcache Windows або інсталяційні файли, а потім замінює неправильний файл.

Якщо ви хочете, щоб побачити, що було замінено правою кнопкою миші значок Мій комп'ютер і натисніть Управління.
У новому вікні, що з'явилося розгорніть Event Viewer (натиснувши на символ "+" поряд з ним), а потім натисніть на Система.

Old 24 квітня 2008, 19:42
Член групи

Ohhhh мій! Ви поняття не маєте, як я щасливий зараз, ghehe. Я хотів отримати готова переформатувати, але так, це виглядає набагато краще. SFC працює зараз, але у мене є одне маленьке значення; це також буде піклуватися про "System Volume Information", "NTLDR", "boot.ini", "System.ini" та "NTDETECT.COM"? Мені було просто цікаво, тому що вони не Windows XP файли.

Дякуємо за вашу допомогу до цих пір велика і відмінна команда. Я доповім через деякий час .= D
Old 24 квітня 2008, 19:46
Модератор групи

Не впевнений на 100%.

Ви, можливо, доведеться перевірити кілька різних методів. http://support.microsoft.com/kb/330184

Потім знову може їх замінити. Просто треба почекати і подивитися.

Old 25 квітня 2008, 02:49
Член групи

Привіт Evilfantasy. Після перевірки було зроблено, я перезавантаження мій ноутбук, щоб побачити, якщо вона буде працювати. На моє розчарування я отримав повідомлення: "NTLDR відсутній", тому я спробував за допомогою одного з моїх дисках завантаження виправити це, але потім я продовжував отримувати "Пропав безвісти драйверів ядра для виправлення NTLDR".
Я тепер моя форматування жорсткого диска з використанням комп'ютерної моєї мами (з моїм ноутбуком зберігатися на перезавантаження для W без видимих причин / Моя XP диска в ньому), і я тільки й чекає на її завершення.

Тим не менш, результат, спасибі за вашу допомогу і зусилля (це був досвід для мене і тепер я знаю, нова відмінна команда, ghehe). = D
Old 25 квітня 2008, 07:21
Модератор групи

На жаль це не спрацювало.

Чи не впевнений, що ви робите, але люди, як правило, ризикована робота на запасний машині або на жорсткий диск .... тільки у випадку інцидентів, подібних до цього.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Видалені файли Темп - не можете підключитися до Інтернету Nalrune Операційні системи Windows 0 10 червня 2009 05:12
ДОПОМОГА! Буде видалені файли відображаються на портативному жорсткому диску? cashewcashish Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 30 січня 2009 13:02
Видалені файли CodeFreakC Операційні системи Windows 2 31 липня 2008 08:59
Видалити віддалених файлів? Xeon General Software чат 3 21 червня 2008 06:29
Може хтось наставить мене як я можу відновити деякі мої видалені файли. jackson12 Операційні системи Windows 2 17 травня 2007 02:21
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.