![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Я просто склав джерела (C + +) з моїм другом, і тому, що я використовую Express Edition в Visual C + +, компіляція і безпосередньо керував програмою. Як ви могли вже здогадатися, джерело не дуже-то приємно. Мені вдалося перервати примусове завершення роботи в термін, але файли ще був знищений. Ось основна частина вихідного коду; Код: Що було б краще виправити це? Я вважаю, я не можу використовувати диска XP Pro для ремонту. |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас XP CD? Якщо так, то помістіть його в привід компакт-диску, і виконуйте вказівки нижче:
Якщо ви хочете, щоб побачити, що було замінено правою кнопкою миші значок Мій комп'ютер і натисніть Управління. У новому вікні, що з'явилося розгорніть Event Viewer (натиснувши на символ "+" поряд з ним), а потім натисніть на Система. |
|
| |||
| |||
| Ohhhh мій! Ви поняття не маєте, як я щасливий зараз, ghehe. Я хотів отримати готова переформатувати, але так, це виглядає набагато краще. SFC працює зараз, але у мене є одне маленьке значення; це також буде піклуватися про "System Volume Information", "NTLDR", "boot.ini", "System.ini" та "NTDETECT.COM"? Мені було просто цікаво, тому що вони не Windows XP файли. Дякуємо за вашу допомогу до цих пір велика і відмінна команда. Я доповім через деякий час .= D |
|
| |||
| |||
| Не впевнений на 100%. Ви, можливо, доведеться перевірити кілька різних методів. http://support.microsoft.com/kb/330184 Потім знову може їх замінити. Просто треба почекати і подивитися. |
|
| |||
| |||
| Привіт Evilfantasy. Після перевірки було зроблено, я перезавантаження мій ноутбук, щоб побачити, якщо вона буде працювати. На моє розчарування я отримав повідомлення: "NTLDR відсутній", тому я спробував за допомогою одного з моїх дисках завантаження виправити це, але потім я продовжував отримувати "Пропав безвісти драйверів ядра для виправлення NTLDR". Я тепер моя форматування жорсткого диска з використанням комп'ютерної моєї мами (з моїм ноутбуком зберігатися на перезавантаження для W без видимих причин / Моя XP диска в ньому), і я тільки й чекає на її завершення. Тим не менш, результат, спасибі за вашу допомогу і зусилля (це був досвід для мене і тепер я знаю, нова відмінна команда, ghehe). = D |
|
| |||
| |||
| На жаль це не спрацювало. Чи не впевнений, що ви робите, але люди, як правило, ризикована робота на запасний машині або на жорсткий диск .... тільки у випадку інцидентів, подібних до цього. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Видалені файли Темп - не можете підключитися до Інтернету | Nalrune | Операційні системи Windows | 0 | 10 червня 2009 05:12 |
| ДОПОМОГА! Буде видалені файли відображаються на портативному жорсткому диску? | cashewcashish | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 30 січня 2009 13:02 |
| Видалені файли | CodeFreakC | Операційні системи Windows | 2 | 31 липня 2008 08:59 |
| Видалити віддалених файлів? | Xeon | General Software чат | 3 | 21 червня 2008 06:29 |
| Може хтось наставить мене як я можу відновити деякі мої видалені файли. | jackson12 | Операційні системи Windows | 2 | 17 травня 2007 02:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |