![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Проблемът съм изпитва е основно ми курсора на моменти се превръща в много големи размери, които са задействани от някои програми. Аз бях проверена в контролния панел на диалога, за да сте сигурни, че това не е просто да се е увеличил в размер там, но диалог показва, че като нормален размер (не е голяма или много голям). Програмите, които аз открихме, за да задействат това са VLC Media Player (но само при определени условия видео, странно), и става fullscreen с флаш видео (в браузъра, а не VLC). Ето един пример за това, което аз съм изпитва. (Бих имат screenshotted вместо неясно camming телефон, но добре, SS на не получите курсора AFAIK, а не по подразбиране най-малко.) ![]() И друг, който ще обясни повече за по-долу. ![]() Както можете да видите на снимката ми Windows 7, а не Vista. Аз съм публикувате тук, защото действително имаше същия проблем при Vista около седмица (които са били наблюдавани за известно време). Най-накрая се хранят и реших да инсталирате Win7 с надеждата, че ще облекчи проблема: вика:. Чудно достатъчно, ако не се увеличи размера на курсора в контролния панел на диалога тя получава още по-големи, или трябва да кажа ginormous ... ![]() Ето още информация, която може да се окажат полезни: Операционна система: Windows 7 RC1 64bit GPU: ATI HD 4670 (x2, Crossfire) AM3 Phenom II x4, 6GB DDR3 В момента (и тъй като аз инсталиран Win7) Аз не съм overclocking всеки компонент в компютъра си, просто текат състав. Аз съм с помощта на Win7 драйвери от ATI и Vista 64bit за всичко друго. Надявам се, че това е достатъчно информация, за да отида, ако не, аз съм готов да предостави =). Благодаря предварително, -Mushin |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Курсор изоставащите в уебсайтове | pete21 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 6 | 25-ти юли 2009 11:27 |
| Проблем Откриване Windows Фотогалерия снимка в пълен размер "Vista | tolet | Windows операционни системи | 0 | 12 май 2009 г. 10:24 |
| Размер на шрифта Проблем | moggyjo | Windows операционни системи | 9 | 13 Дек 2008 13:25 |
| По подразбиране Курсор | Blazing933 | Windows операционни системи | 1 | 1-во Дек 2007 04:35 |
| Im изкупуване замяна PSU, е размер (обем) е проблем? | mrrohan | Случаи & Power Доставки | 3 | 1-во Nov 2007 19:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |