menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Cursor Velikost Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 20:45
Nový člen skupiny

Ahoj všichni,

Problém jsem zažívá je v podstatě můj kurzor občas stává velmi velmi velké velikosti, které jsou spuštěny některé programy. Jsem zkontrolovat v ovládacím panelu dialog, abyste se ujistili, že to není jednoduché je zvýšená do velikosti, ale dialog ukazuje, jak je to běžné velikosti (ne velkých nebo extra velký).

Programy, které jsem našel na spoušť jsou VLC Media Player (ale pouze při přehrávání některých videí, podivně), a bude se celou flash videa (v prohlížeči, není VLC).

Zde je příklad toho, co jsem zažívá. (Já bych si screenshotted místo rozmazaných telefon camming, ale stejně, SS to nedostávají kurzor AFAIK, není ve výchozím stavu nejméně.)

A další, které jsem si vysvětlit více o níže.

Jak můžete vidět na fotce jsem s operačním systémem Windows 7, nikoliv průhled. I'm vysílání tady, protože jsem vlastně měl stejný problém na Vista asi před týdnem (který byl vyskytující se na chvíli). Nakonec jsem dostal krmení a rozhodla nainstalovat Win7 v naději, že by zmírnilo problém: cry:.

Kupodivu, když jsem zvýšit velikost kurzoru v ovládacím panelu dialogu dostává ještě větší, nebo bych měl říct ginormous ...

Zde jsou bližší informace o tom, že může být užitečná:

GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire)
AM3 Phenom II x4, 6 GB DDR3

V tuto chvíli (a protože jsem nainstalován Win7) Nejsem přetaktování jakékoli součásti v mém počítači, běžící zásob. Já jsem za použití ovladačů dodaných Win7 ATi a Vista 64bit pro všechno ostatní.

Doufám, že to dost informací na to jít, pokud ne, jsem připraven k dodání =).

Thanks in advance,

Mushin -
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.