μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δρομέας Μέγεθος Πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 20:45
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δρομέας Μέγεθος Πρόβλημα

Γεια σε όλους,

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι Είμαι βασικά μου δρομέα σε στιγμή γίνεται ένα πολύ μεγάλο μέγεθος, να εκπέμπεται από ορισμένα προγράμματα. Έχω ελέγχεται από τον πίνακα ελέγχου του διαλόγου, για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι απλώς να αυξηθούν σε μέγεθος, αλλά ο διάλογος φαίνεται ότι είναι το κανονικό μέγεθος (δεν μεγάλα ή πολύ μεγάλες).

Τα προγράμματα που έχω βρεθεί για την ενεργοποίηση του είναι VLC Media Player (αλλά μόνο ορισμένα βίντεο ενώ παίζετε, παράδοξα), και θα με πλήρη flash video (σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, δεν VLC).

Εδώ είναι ένα παράδειγμα του τι είμαι αντιμετωπίζετε. (Είχα screenshotted έχουν αντί λερωμένος τηλέφωνο Γραμμική εκτροπή αυτή, αλλά καλά, SS του δεν έχουν το δρομέα AFAIK, δεν τουλάχιστον από προεπιλογή.)

Και ένα άλλο, το οποίο θα εξηγεί περισσότερα για την συνέχεια.

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα είμαι εκτελεί τα Windows 7, δεν vista. Είμαι εδώ επειδή απόσπαση στην πραγματικότητα είχε το ίδιο πρόβλημα σε Vista πριν από μία εβδομάδα περίπου (που είχε ήδη συμβαίνουν για λίγο). Τελικά έχεις βαρεθεί και αποφάσισε να εγκαταστήσει Win7 στο ελπίζει ότι θα επιλύσει το πρόβλημα: cry:.

Funnily αρκετά, αν αυξηθεί το μέγεθος δρομέα στον πίνακα ελέγχου του διαλόγου που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, ή θα έπρεπε να πω ginormous ...

Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμα:

GPU: ATI HD 4670 (x2, Crossfire)
AM3 Phenom ΙΙ x4, 6GB DDR3

Αυτή τη στιγμή (και από τότε εγκαθίσταται Win7) δεν είμαι overclocking ένα από τα στοιχεία στον υπολογιστή μου, μόνο λειτουργία των αποθεμάτων. Είμαι χρησιμοποιώντας το Win7 οδηγούς που παρέχονται από την ATI, Vista 64bit και για οτιδήποτε άλλο.

Ελπίζω ότι την επαρκή στοιχεία για να προχωρήσουμε, αν δεν είμαι έτοιμη να προμηθεύσει =).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

-Mushin
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δρομέας για να μείνει πίσω από ιστοσελίδες pete21 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 6 25 Ιουλίου 2009 11:27
Πρόβλημα Έναρξη των Windows Photo Gallery εικόνα στο πλήρες μέγεθος "Vista tolet Λειτουργικά συστήματα Windows 0 12η Μαΐου 2009 10:24
Γραμματοσειρά Μέγεθος Πρόβλημα moggyjo Λειτουργικά συστήματα Windows 9 13 Δεκ. 2008 13:25
Προκαθορισμένος Δρομέας Blazing933 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 1ο Δεκ. 2007 04:35
Im αγορά αντικατάστασης PSU, είναι μεγέθους (σε όγκο) για ένα πρόβλημα; mrrohan Θήκες & Τροφοδοτικά 3 1η Νοεμβρίου 2007 19:15
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.