![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Problem sam doživljavamo je u osnovi moje kursor na vrijeme postaje vrlo vrlo velike, koje pokreću određene programe. Ive 'ček na upravljačkoj ploči dijalog kako biste bili sigurni da to nije jednostavno biće povećan u veličini postoji, ali se dijalog pokazuje kao normalne veličine (ne veliki ili extra large). Programe koje sam pronašao da se pokreću ga VLC Media Player (ali samo dok igrate određenih video, neobično), i ide sa fullscreen flash video (u pregledniku, a ne VLC). Ovdje je primjer onoga što mi doživljavamo. (Htio screenshotted imaju umjesto mutnih telefon camming, ali dobro, SS-a ne dobijete kursor AFAIK, ne po defaultu barem.) ![]() A drugi, koji ću objasniti više o tome u nastavku. ![]() Kao što možete vidjeti na slici sam Windows 7, a ne Vista. I'm posting ovdje jer sam zapravo imala isti problem u Vista oko tjedan dana (koji se pojavio je bio neko vrijeme). JA napokon je dobio hranjen gore i odlučili instalirati Win7 u nadi da će to bi razriješi problem: zavapimo:. Ljevkasto dosta, ako se poveća veličinu pokazivača na upravljačkoj ploči dijalog dobiva ga čak i veća, ili bih trebao reći ginormous ... ![]() Evo više informacija koja bi mogla dokazati da bude korisno: OS: Windows 7 RC1 64bit GPU: ATI HD 4670 (x2, unakrsna vatra) AM3 Phenom II x4, 6GB DDR3 U ovom trenutku (i otkad sam instalira Win7) nisam overclocking bilo koju komponentu u moj računalo, pravedan trčanje dionica. Ja sam koristeći Win7 dobivate od ATI drivere, Vista 64bit i za sve ostalo. Nadam se da je dovoljno informacija za dalje, ako ne, ja sam spreman za opskrbu =). Thanks in advance, -Mushin |