kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Kurzor Méret Probléma

Reply

Téma eszközök
Old Június 19 2009, 20:45
Új tag Csoport

Default Kurzor Méret Probléma

Hi mindenki,

A problémát Én gyorsjavítást alapvetően én kurzor időnként lesz egy nagyon nagy méretű, nem váltott ki bizonyos programok. Már ellenőrzik a vezérlőpulton párbeszédet annak érdekében, hogy ez nem pusztán a megnövekedett mérete, de a párbeszédet mutat rá, mint a normál méretű (nem nagy vagy nagyon nagy).

A program, amely már megállapította, hogy ez a küszöb VLC Media Player (de csak akkor játszik egyes videók, furcsán), és megy a fullscreen flash videó (a böngésző nem VLC).

Itt egy példa arra, amit én gyorsjavítást. (Én már screenshotted helyett elmosódott telefon camming, de jó, az SS nem tud a kurzort AFAIK, nem pedig az alapértelmezett legalább.)

És egy másik, amit majd magyarázza meg többet az alábbiakban.

Amint látható a képen én vagyok a Windows 7 nem kilátás. Én hozzászólás itt, mert tulajdonképpen ugyanaz volt a probléma a Vista egy hete (ami már bekövetkezett egy ideig). Végre megvan táplálni, és úgy döntött, hogy telepítse Win7 remélte, hogy enyhítse a probléma: cry:.

Viccesen elég, ha növelik a kurzor mérete a vezérlőpulton párbeszéd lesz még nagyobb, vagy azt mondom ginormous ...

Itt további információt, amely bizonyítja, hogy hasznos lehet:

GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire)
AM3 Phenom II x4, 6GB DDR3

Abban a pillanatban, (és mert telepített Win7) Én nem vagyok overclocking bármelyik eleme a számítógépet, csak fut az állomány. Én vagyok a Win7 járművezetők által ATI, és Vista 64bit mindent mást.

Remélem, hogy elég információt menni, ha nem, én kész vagyok, hogy =).

Thanks in advance,

-Mushin
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.