![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi mindenki, A problémát Én gyorsjavítást alapvetően én kurzor időnként lesz egy nagyon nagy méretű, nem váltott ki bizonyos programok. Már ellenőrzik a vezérlőpulton párbeszédet annak érdekében, hogy ez nem pusztán a megnövekedett mérete, de a párbeszédet mutat rá, mint a normál méretű (nem nagy vagy nagyon nagy). A program, amely már megállapította, hogy ez a küszöb VLC Media Player (de csak akkor játszik egyes videók, furcsán), és megy a fullscreen flash videó (a böngésző nem VLC). Itt egy példa arra, amit én gyorsjavítást. (Én már screenshotted helyett elmosódott telefon camming, de jó, az SS nem tud a kurzort AFAIK, nem pedig az alapértelmezett legalább.) ![]() És egy másik, amit majd magyarázza meg többet az alábbiakban. ![]() Amint látható a képen én vagyok a Windows 7 nem kilátás. Én hozzászólás itt, mert tulajdonképpen ugyanaz volt a probléma a Vista egy hete (ami már bekövetkezett egy ideig). Végre megvan táplálni, és úgy döntött, hogy telepítse Win7 remélte, hogy enyhítse a probléma: cry:. Viccesen elég, ha növelik a kurzor mérete a vezérlőpulton párbeszéd lesz még nagyobb, vagy azt mondom ginormous ... ![]() Itt további információt, amely bizonyítja, hogy hasznos lehet: OS: Windows 7 RC1 64bit GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire) AM3 Phenom II x4, 6GB DDR3 Abban a pillanatban, (és mert telepített Win7) Én nem vagyok overclocking bármelyik eleme a számítógépet, csak fut az állomány. Én vagyok a Win7 járművezetők által ATI, és Vista 64bit mindent mást. Remélem, hogy elég információt menni, ha nem, én kész vagyok, hogy =). Thanks in advance, -Mushin |