![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, הבעיה שאני נתקל היא בעצם הסמן שלי לפעמים הופך להיות מאוד מאוד גדול מידות, להיות מופעלות על ידי תוכניות מסוימות. אני כבר בדק בלוח הבקרה דיאלוג על מנת לוודא כי זה לא פשוט להיות בגודל גדל שם, אבל זה מראה את הדיאלוג כמו גודל רגיל (לא גדולות או תוספת גדולה). התוכניות שאני כבר נמצא בו הם יפעילו VLC Media Player (אבל רק בעת ששיחק מסוימים וידיאו, באפן מוזר), ואת הולכת מלא עם Flash Video (בדפדפן, לא VLC). הנה דוגמא של מה שאני חווה. (הייתי צריך screenshotted במקום blurry טלפון camming את זה, אבל טוב, של SS לא מבין את הסמן AFAIK, לא כברירת מחדל, לכל הפחות.) ![]() ועוד, שאני יהיה להסביר יותר בנושא בהמשך. ![]() כפי שניתן לראות בתמונה אני עם מערכת הפעלה Windows 7, לא Vista. אני שולח פה כי אני באמת צריך את אותה בעיה ב-Vista בערך לפני שבוע (אשר הייתה התרחשות לזמן קצר). אני סוף סוף יש נמאס לו והחליט להתקין Win7 בתקווה שזה יהיה להקל על הבעיה: בוכה:. באפן מצחיק מספיק, אם אני מגדיל את גודל הסמן בלוח הבקרה דיאלוג זה נעשה אפילו גדול יותר, או שאני צריך לומר ginormous ... ![]() הנה עוד מידע שעשוי להיות שימושי כדי להוכיח: מערכת הפעלה: Windows 7 RC1 64bit GPU: ATI HD 4670 (x2, צולבת) AM3 Phenom השנייה x4, 6GB DDR3 נכון לעכשיו (ומאז התקנתי Win7) אני לא overclocking כל רכיב במחשב שלי, פשוט מפעיל המניה. אני משתמש Win7 את מנהלי ההתקן שסופק על ידי ATI, ו Vista 64bit לכל דבר אחר. אני מקווה שזה מספיק מידע כדי להמשיך, אם לא, אני מוכן לספק =). תודה מראש, -Mushin |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סמן השהיה באתרים | pete21 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 6 | 25 יולי 2009 11:27 |
| בעיה ב-Windows Photo Gallery פתיחה תמונות בגודל מלא "Vista | tolet | מערכות ההפעלה Windows | 0 | -12 במאי 2009 10:24 |
| גודל גופן בעיה | moggyjo | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 13 דצמבר 2008 13:25 |
| סמן ברירת מחדל | Blazing933 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 1st דצמבר 2007 04:35 |
| Im רכישת החלפת PSU, הוא גודל (נפח) בעיה? | mrrohan | מקרים & ספקי כוח | 3 | ב -1 בנובמבר 2007 19:15 |
| שרשרת כלים | |
| |