mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Žymeklis Dydis Problema

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 20:45
Naujas Narys

Default Žymeklis Dydis Problema

Hi everyone,

Problema aš patiria iš esmės mano kursorius kartais tampa labai labai didelio dydžio, įsijungti tam tikras programas. Aš patikrinti valdymo skydo dialogo siekiant užtikrinti, kad ji ne tik bus padidintas dydis ten, bet dialogas parodo, kad kaip normalaus dydžio (ne didelės ar extra large).

Programas, I've found sukelti ji yra VLC Media Player "(bet tik tada, kai žaidžia tam video, keistai), ir eina fullscreen su Flash video (į naršyklę, o ne VLC).

Štai ką aš rasto pavyzdys. (Norėčiau turėti screenshotted vietoj neryškus telefono kilnojimasis, bet gerai, SS's don't get žymeklį AFAIK, ne pagal nutylėjimą mažiausiai).

Ir kitą, kurią aš jums paaiškinsime daugiau apie žemiau.

Kaip matote paveikslėlyje I'm Windows 7, o ne Vista. Aš komandiravimo čia, nes aš iš tikrųjų turėjo tą pačią problemą Vista apie savaitę (kuris buvo susidaro dėl kai). Aš pagaliau gavau atsibodo ir nusprendė įdiegti Win7 ir tikisi, kad jis sumažins problema: cry:.

Juokingai mažai, jei aš daugiau žymeklio dydį Control Panel dialogo jis gauna dar didesni, ar man reikia pasakyti Ginormous ...

Štai daugiau informacijos, kuri gali pasirodyti naudinga:

GPU: ATI HD 4670 (x2, Crossfire)
AM3 Phenom II x4, 6GB DDR3

Tuo metu (o kadangi aš įrengtas Win7) Aš ne įsijungimas bet komponentas Mano kompiuteris tiesiog veikia sandėlyje. Aš naudoju Win7 vairuotojai pateikta ATI, ir Vista 64bit for everything else.

Tikiuosi, kad yra pakankamai informacijos, kad eiti, jei ne, aš esu pasirengęs pateikti =).

Thanks in advance,

-Mushin
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Žymeklis lėčiau Tinklalapiai pete21 Naršyklėms & FTP Klientai 6 25 liepa 2009 11:27
Problema langų atidarymo Nuotraukų galerija Nuotrauka Visas dydis "Vista" tolet Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 12, 2009 10:24
Šrifto dydis Problema moggyjo Windows "operacinės sistemos 9 13 gruodis 2008 13:25
Numatytasis Cursor Blazing933 Windows "operacinės sistemos 1 1 gruodis 2007 04:35
Im pirkti pakeisti PSU, yra dydis (tūris) problema? mrrohan Cases & Power Supplies 3 1 lapkritis 2007 19:15
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.