![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Problēma es esmu vērojama galvenokārt ir mans kursors reizēm kļūst ļoti lielu izmēru, kas ir izraisījušas dažas programmas. Esmu pārbauda vadības panelī dialogu, lai pārliecinātos, ka tas nav vienkārši apjomam, bet, dialogs parāda to kā normālu izmēru (nav liels, vai īpaši liels). Programmas, kuras es esmu atradis, lai izraisītu to ir VLC Media Player (bet tikai, spēlējot dažas video, dīvaini), un gatavojas fullscreen ar flash video (iekš pārlūka, ne VLC). Šeit ir par to, kas es esmu piedzīvo piemērs. (Man ir screenshotted vietā neskaidra tālrunis Izvirzījums, bet arī, SS ir nesaņem kursors AFAIK, nevis pēc noklusējuma vismaz). ![]() Un vēl, ko es tev paskaidrot vairāk par zemāk. ![]() Kā jūs varat redzēt foto Es skrienu Windows 7, ne vista. Es esmu norīkošanu šeit, jo es patiešām pati problēma Vista apmēram pirms nedēļas (kas bija noticis uz laiciņu). Es beidzot saņēmu apnikuši un nolēma uzstādīt Win7 kas vēlas, lai tā mazinātu problēmu: cry:. Funnily pietiekami, ja es palielināt kursora lielumu kontroles panelis dialogu, kas tai kļūst vēl lielāka, vai man teikt ginormous ... ![]() Šeit ir vairāk informācijas, kas var izrādīties noderīga: OS: Windows 7 RC1 64bit GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire) AM3 Phenom II x4, 6GB DDR3 Tajā brīdī (un tā kā es instal Win7) Es neesmu overclocking kāds komponents manā datorā, tikai darboties krājumu. Es izmantoju Win7 vadītāju iesniegto ATI, un Vista 64bit visam cits. Es ceru, ka ir pietiekami daudz informācijas, lai iet, ja nē, es esmu gatavs sniegt =). Thanks in advance, -Mushin |