rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Kursor Rozmiar problemu

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 czerwca 2009, 20:45
Nowe państwa grupy

Default Kursor Rozmiar problemu

Hi everyone,

Problem I'm doświadcza zasadniczo mój kursor czasem staje się bardzo duże rozmiary, są wywoływane przez niektóre programy. I've sprawdzony w panelu sterowania dialogu, aby upewnić się, że nie tylko nie wzrosły w rozmiarze, ale dialog pokazuje go jako normalnego rozmiaru (nie duży lub bardzo duży).

Programy I've found powodować jej VLC Media Player (ale tylko podczas odtwarzania niektórych filmów, dziwnie), a będzie z fullscreen flash video (w przeglądarce, a nie VLC).

Oto przykład tego, co I'm doświadcza. (I'd have screenshotted zamiast telefonu camming rozmyte, ale dobrze, SS's don't get kursora AFAIK, nie domyślnie co najmniej).

I innym, które będę objaśniał więcej o poniżej.

Jak widać na zdjęciu jestem z systemem Windows 7, nie Vista. I'm posting tutaj bo rzeczywiście miał ten sam problem Vista w około tydzień temu (które zostały występujące na chwilę). I ostatecznie dostał dość i postanowił zainstalować Win7 nadzieje w to złagodzić ten problem: cry:.

Śmiesznie mało, jeśli wzrost wielkości kursora w panelu sterowania dialog on jeszcze większy, czy powinienem powiedzieć ginormous ...

Oto więcej informacji, które mogą okazać się przydatne:

GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire)
AM3 Phenom II x4, 6GB DDR3

W chwili obecnej (a ponieważ zainstalowane Win7) Nie jestem żadnym overclockingu w moim komputerze, prowadzenie akcji. Ja jestem przy użyciu Win7 sterowniki dostarczane przez ATI, a Vista 64bit na wszystko inne.

Mam nadzieję, że to mało informacji, aby przejść dalej, jeśli nie, jestem gotów do dostaw =).

Thanks in advance,

-Mushin
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.