![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Problem I'm doświadcza zasadniczo mój kursor czasem staje się bardzo duże rozmiary, są wywoływane przez niektóre programy. I've sprawdzony w panelu sterowania dialogu, aby upewnić się, że nie tylko nie wzrosły w rozmiarze, ale dialog pokazuje go jako normalnego rozmiaru (nie duży lub bardzo duży). Programy I've found powodować jej VLC Media Player (ale tylko podczas odtwarzania niektórych filmów, dziwnie), a będzie z fullscreen flash video (w przeglądarce, a nie VLC). Oto przykład tego, co I'm doświadcza. (I'd have screenshotted zamiast telefonu camming rozmyte, ale dobrze, SS's don't get kursora AFAIK, nie domyślnie co najmniej). ![]() I innym, które będę objaśniał więcej o poniżej. ![]() Jak widać na zdjęciu jestem z systemem Windows 7, nie Vista. I'm posting tutaj bo rzeczywiście miał ten sam problem Vista w około tydzień temu (które zostały występujące na chwilę). I ostatecznie dostał dość i postanowił zainstalować Win7 nadzieje w to złagodzić ten problem: cry:. Śmiesznie mało, jeśli wzrost wielkości kursora w panelu sterowania dialog on jeszcze większy, czy powinienem powiedzieć ginormous ... ![]() Oto więcej informacji, które mogą okazać się przydatne: OS: Windows 7 RC1 64bit GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire) AM3 Phenom II x4, 6GB DDR3 W chwili obecnej (a ponieważ zainstalowane Win7) Nie jestem żadnym overclockingu w moim komputerze, prowadzenie akcji. Ja jestem przy użyciu Win7 sterowniki dostarczane przez ATI, a Vista 64bit na wszystko inne. Mam nadzieję, że to mało informacji, aby przejść dalej, jeśli nie, jestem gotów do dostaw =). Thanks in advance, -Mushin |