mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Cursor Size Problemã

Reply

Thread Tools
Old 19 iunie 2009, 20:45
Noile state Group

Bună tuturor,

Problema Sunt întâmpină meu este, în principiu, din când în când cursorul se transformă într-o foarte foarte mare, fiind declanşat de anumite programe. Am verificat în panoul de control de dialog pentru a vă asigura că nu este pur şi simplu fiind crescut în dimensiune acolo, dar dialogul arată că este de dimensiuni normale (nu este mare sau extra mare).

Programele pe care l-am găsit-o pentru a pune în mişcare sunt VLC Media Player (dar numai în timp ce anumite joc video, oddly), si merge fullscreen cu un flash video (într-un browser, nu VLC).

Aici este un exemplu de ceea ce am întâmpină. (Aş fi screenshotted în loc de telefon camming neclare, dar bine, SS-ul lui nu te cursorul AFAIK, nu cel puţin în mod implicit.)

Şi altul, ceea ce voi explica mai multe despre de mai jos.

După cum puteţi vedea în imaginea de Sunt execută Windows 7, nu Vista. Sunt in a posta aici pentru ca am de fapt, au avut aceeaşi problemă în Vista aproximativ o săptămână în urmă (care a fost pentru o perioada de timp au apărut). I-am saturat în final, şi a decis să instalaţi Win7 în speranţa că va atenua problema: plânge:.

Funnily suficient, dacă îmi creşte cursorul mărime în panoul de control dialogul devine chiar mai mare, sau ar trebui să-mi spun ginormous ...

Iată mai multe informaţii că s-ar putea dovedi a fi utile:

Sistem de operare: Windows 7 RC1 64bit
GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire)
AM3 Phenom II x4, 6GB DDR3

În momentul de faţă (şi, de cand am instalat Win7) Eu nu sunt overclocking orice componentă în calculatorul meu, doar să fie difuzate stoc. Sunt folosind driver-ele Win7 furnizate de ATI, şi Vista 64bit pentru orice altceva.

Sper ca e suficient de informaţii pentru a merge pe, dacă nu, eu sunt gata să-i furnizeze =).

Mulţumesc în avans,

-Mushin
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.