menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Cursor Veľkosť Problem

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 20:45
Nový člen skupiny

Ahoj všetci,

Problém jsem zažíva je v podstate môj kurzor občas stáva veľmi veľmi veľké veľkosti, ktoré sú spustené niektoré programy. Som skontrolovať v ovládacom paneli dialóg, aby ste sa uistili, že to nie je jednoduché je zvýšená do veľkosti, ale dialóg ukazuje, ako je to bežné veľkosti (ne veľkých alebo extra veľký).

Programy, ktoré som našiel na spúšť sú VLC Media Player (ale len pri prehrávaní niektorých videí, podivně), a bude sa celú flash videa (v prehliadači, nie je VLC).

Tu je príklad toho, čo som zažíva. (Já bych si screenshotted miesto rozmazaných telefón camming, ale rovnako, SS to nedostávajú kurzor AFAIK, nie je v predvolenom stave najmenej.)

A ďalšie, ktoré som si vysvetliť viac o nižšie.

Ako môžete vidieť na fotke som s operačným systémom Windows 7, nie priehľad. I'm vysielanie tu, pretože som vlastne mal rovnaký problém na Vista asi pred týždňom (ktorý bol vyskytujúci sa na chvíľu). Nakoniec som dostal kŕmenie a rozhodla nainštalovať Win7 v nádeji, že by zmiernilo problém: cry:.

Kupodivu, keď som zvýšiť veľkosť kurzora v ovládacom paneli dialógu dostáva ešte väčší, alebo by som mal povedať ginormous ...

Tu sú bližšie informácie o tom, že môže byť užitočná:

GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire)
AM3 Phenom II x4, 6 GB DDR3

V túto chvíľu (a pretože som nainštalovaný Win7) Nejsem přetaktování akejkoľvek súčasti v mojom počítači, bežiaci zásob. Já jsem za použitia ovládačov dodaných Win7 ATi a Vista 64bit pre všetko ostatné.

Dúfam, že to dosť informácií na to ísť, ak nie, som pripravený na dodanie =).

Thanks in advance,

-Mushin
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.