![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи еверыоне, Проблем сам доживљавамо је у основи моје курсор на време постаје врло врло велике, које покрећу одређене програме. Иве 'чек на контролној табли дијалог како бисте били сигурни да то није једноставно биће повећан у величини постоји, али се дијалог показује као нормалне величине (не велики или екстра ларге). Програме које сам пронашао да се покрећу га ВЛЦ Медиа Плаыер (али само док играте одређених видео, необично), и иде са фуллсцреен фласх видео (у прегледачу, а не ВЛЦ). Овде је пример онога што ми доживљавамо. (Хтео сцреенсхоттед имају уместо мутних телефон цамминг, али добро, СС-а не добијете курсор АФАИК, не по дефаулту барем.) ![]() А други, који ћу објаснити више о томе у наставку. ![]() Као што можете видети на слици сам Уиндоус 7, а не Виста. И'м постинг овде јер сам заправо имала исти проблем у Виста око недељу дана (који се појавио је био неко време). ЈА напокон је добио храњен горе и одлучили да инсталирате Уин7 у нади да ће то би разреши проблем: завапимо:. Љевкасто доста, ако се повећа величину курсора на контролној табли дијалог добија га чак и већа, или бих требао рећи гинормоус ... ![]() Ево више информација која би могла да докаже да буде корисно: ОС: Уиндоус 7 РЦ1 64бит ГПУ: АТИ ХД 4670 (кс2, унакрсно ватра) АМ3 Пхеном ИИ Кс4, 6ГБ ДДР3 У овом тренутку (и откад сам инсталира Уин7) нисам Оверцлоцкинг било коју компоненту у мој рачунар, праведан трчање дионица. Ја сам помоћу Уин7 добијате од АТИ дривер, Виста 64бит и за све остало. Надам се да је довољно информација за даље, ако не, ја сам спреман за снабдевање =). Тханкс ин адванце, -Мусхин |