![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Ben karşılaşmış oldum Sorun temelde zaman benim imleç olarak çok çok büyük boyutu, bazı programlar tarafından tetiklenen olur. Ben kontrol paneli diyaloğa emin ki sadece boyutu var, ancak daha yüksek olan değil diyalog normal boyut olarak gösterir yapmak denemişseniz (büyük ya da çok fazla). Ben tetiklemek için bulduk Programlar VLC Media Player olan (ama sadece, tuhaf bir şekilde) Flash video tarayıcı (değil, VLC) ile gider ve tam ekran olarak bazı videolar oynarken. Burada neler yaşanıyor yaşıyorum bir örnektir. (I yerine bulanık telefon camming, ama iyi screenshotted var ediyorum, SS's, varsayılan olarak imleç AFAIK değil alamadım en azından.) ![]() Ve başka bir ben daha fazla hakkında aşağıda açıklayacağız. ![]() Siz Windows 7 değil, Vista kullanıyorum resimde görebilirsiniz. Çünkü aslında bir hafta önce Vista'da aynı sorunu vardı ben buraya (bir süre) occuring olduğunu ilanıyla yaşıyorum. Sonunda bıktığını var ve umut bu sorunu: cry hafifletmek would Win7 yüklemeye karar verdi. Tuhaf ki, eğer, kontrol paneli diyaloğa bile daha büyük olur imleç boyutunu artırmak veya gerekir Ben Toplu söylüyorlar ... ![]() İşte yararlı olabileceğini kanıtlamak için de daha fazla bilgi bulabilirsiniz: OS: Windows 7 RC1 64bit GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire) AM3 Phenom II x4, 6GB DDR3 Şu anda (ve bende) benim bilgisayar, sadece hisse senedi çalışan herhangi bir bileşeni overclock değilim Win7 yüklü. Ben ve diğerleri için Vista 64bit ve Win7 sürücüleri ATI tarafından kullanıyorum. Ben bu kadar bilgi için, ben =) tedarik hazırım değilse umuyoruz. Thanks in advance, -Mushin |
![]() |
|
| Bookmarks |