менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Розмір курсору проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 20:45
Нові члени групи

Привіт всім,

Проблема У мене виникли в основному мої курсор часом стає дуже і дуже великих розмірів, будучи викликані певними програмами. Я перевірив у діалозі панелі керування, щоб переконатися, що це не просто збільшується розмір є, але діалог показує його як стандартний розмір (великі або дуже великі).

Програм, які я знайшов для показу ній VLC Media Player (але тільки при відтворенні деяких відео, як не дивно), і відбувається весь екран з флеш-відео (в браузері, а не VLC).

Ось приклад того, що я відчувають. (Я б screenshotted замість розмитих телефон camming, але добре, ПС не отримати курсор Наскільки мені відомо, не за замовчуванням, по крайней мере.)

І ще, про які я розкажу більше про нижче.

Як ви можете бачити на малюнку, я біжу Windows 7, а не Vista. Я проводки тут, тому що я насправді була та ж проблема в Vista близько тижня тому (які відбуваються на деякий час). Я, нарешті, набридло, і вирішив встановити в Win7 сподівається, що вона дозволить вирішити цю проблему: Cry:.

Забавно, якщо збільшити розмір курсору в діалозі панель управління він отримує ще більше, або я повинен сказати Ginormous ...

Ось ще інформація, яка може виявитися корисною:

ОС: Windows 7 RC1 64bit
GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire)
AM3 II Phenom x4, 6GB DDR3

На даний момент (а так як я встановлений Win7) Я не розгін будь-який компонент у моєму комп'ютері, а тільки працює складі. Я використовую Win7 Надано драйверів ATI, Vista 64bit і для всього іншого.

Я сподіваюся, що достатньо інформації, щоб просунутися вперед, якщо ні, то я готовий поставити =).

Спасибо заранее,

Мусін --
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.