![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Проблема У мене виникли в основному мої курсор часом стає дуже і дуже великих розмірів, будучи викликані певними програмами. Я перевірив у діалозі панелі керування, щоб переконатися, що це не просто збільшується розмір є, але діалог показує його як стандартний розмір (великі або дуже великі). Програм, які я знайшов для показу ній VLC Media Player (але тільки при відтворенні деяких відео, як не дивно), і відбувається весь екран з флеш-відео (в браузері, а не VLC). Ось приклад того, що я відчувають. (Я б screenshotted замість розмитих телефон camming, але добре, ПС не отримати курсор Наскільки мені відомо, не за замовчуванням, по крайней мере.) ![]() І ще, про які я розкажу більше про нижче. ![]() Як ви можете бачити на малюнку, я біжу Windows 7, а не Vista. Я проводки тут, тому що я насправді була та ж проблема в Vista близько тижня тому (які відбуваються на деякий час). Я, нарешті, набридло, і вирішив встановити в Win7 сподівається, що вона дозволить вирішити цю проблему: Cry:. Забавно, якщо збільшити розмір курсору в діалозі панель управління він отримує ще більше, або я повинен сказати Ginormous ... ![]() Ось ще інформація, яка може виявитися корисною: ОС: Windows 7 RC1 64bit GPU: ATI HD 4670 (x2, CrossFire) AM3 II Phenom x4, 6GB DDR3 На даний момент (а так як я встановлений Win7) Я не розгін будь-який компонент у моєму комп'ютері, а тільки працює складі. Я використовую Win7 Надано драйверів ATI, Vista 64bit і для всього іншого. Я сподіваюся, що достатньо інформації, щоб просунутися вперед, якщо ні, то я готовий поставити =). Спасибо заранее, Мусін -- |